• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Veliler Sınavda Ter Döktü

Veliler Sınavda Ter Döktü
Kula 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu farklı bir etkinlikle velileri sınava tabi tuttu.

Kula 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu farklı bir etkinlikle velileri sınava tabi tuttu. Velilere bir ay önce verilen "Okul evde başlar" kitabından sınava tabi tutulan velilere kitaptan hazırlanan 30 soruluk bir sınav gerçekleştirildi. Öğrencilik günlerine geri dönen velilerden sınavda derece yapanlara ödül verilirken sınava giren tüm velilere de teşekkür belgesi takdim edildi.

Kula 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu Ana-Baba Eğitimi Projesi kapsamında velilerin çocuklarının gelişimi ve eğitimi konusunda bilinçlenmelerini ve farkındalık kazanmalarını sağlamak amacıyla "Okuyorum Gelişiyorum" Projesiyle velilere Rehber Öğretmen Hasret Esen tarafından belirlenen "Okul Evde Başlar" kitabı dağıtılarak bir ay okuma süresi verildi. Kitap okuyan velilere kitap içeriğinden 30 soruluk bir sınav hazırlandı. Sınava 32 veli katıldı.

Fatih Kalkınç'ın "Okul Evde Başlar" adlı kitabı üzerinden yapılan sınavda 30 soru hazırlandı. Değerlendirmesi Rehber Öğretmen Hasret Esen ve Müdür Yardımcısı Hasan Şen tarafından yapılan sınavda velilerden Emine Sepet birinci olurken, ikinciliği Mustafa Ceylan, Selda Seyrek ve Melek Uzun paylaştı. Dereceye giren velilere ödülleri Okul Müdürü Enver Ay tarafından verildi. Kitap Okuma Etkinliğine katılan tüm velilere ise Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Okul Müdürü Enver Ay amaçlarının kitap okuma alışkanlığını başta veliler olmak üzere herkese aşılamak olduğunu, etkinliğe katılan velilerin bu konuda herkese örnek olmasını ve çocuklarıyla biraz da olsa empati kurabilmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Yarışmaya katılan velilerden Ayşe Şişmanoğlu yapılan okuma etkinliğinden çok memnun kaldıklarını, bu tarz etkinliklerin yılda birkaç kez yapılmasından çok memnun kalacaklarını belirtti. Sabriye Filik ise katkılarından dolayı emeği geçen öğretmenlere ve okul idaresine teşekkür etti.

Okul Rehber Öğretmeni Hasret Esen ise, çocuk eğitimi konusunda ailelerin eksik kaldıkları yerlerin ve doğru bildikleri yanlışların bu tarz kitapların okunarak giderilebileceğini söyledi. Yapılan etkinlikle ilgili velilerden aldıkları dönüşlerden dolayı çok memnun kaldıklarını anlatan Esen, okullarında bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve daha yoğun katılım olursa okul olarak çok mutlu olacaklarını da sözlerine ekledi.

Veliler Sınavda Ter Döktü

Veliler Sınavda Ter Döktü

Veliler Sınavda Ter Döktü

Veliler Sınavda Ter Döktü

Veliler Sınavda Ter Döktü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim