• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Veliler hedefi 12’den vurdu

Veliler hedefi 12’den vurdu
Özel Burç Vural Liseleri, veliler arası ok atma turnuvası düzenledi.

Özel Burç Vural Liseleri, veliler arası ok atma turnuvası düzenledi. Bu yıl annelerin de dahil edildiği turnuva sonunda dereceye girenlere plaket verildi.

Özel Burç Vural Anadolu-Fen Liseleri Beden Eğitimi Zümresi, velileri 3. Geleneksel Veliler Arası Ok Atma Turnuvası'nda buluşturdu. Anne ve babalar ayrı ayrı kategorilerde yarışırken, Burçlu öğrenciler ailelerine tezahüratlarla destek olmaya çalıştı. Renkli sahnelerin yaşandığı turnuvada dereceye girenlere plaket verildi.

Özel Burç Vural Anadolu-Fen Liseleri Müdürü Abdullah Akça sadece öğrenciler için değil aynı zamanda veliler için de sosyal aktiviteler düzenlediklerine vurgu yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan müfredata uygun sosyal faaliyetler programı hazırlayarak öğrencilerin dikkatini okul derslerine çekmeye çalıştıklarını belirten Abdullah Akça, veliler için düzenledikleri sosyal etkinliklerle de veliler arası tanışma ve kaynaşmayı en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Hem öğrencilere hem de velilere yönelik sosyal aktiviteler düzenlemeye devam edeceklerini belirten Akça, "Öncelikle Okçuluk Turnuvası'na katılma cesareti gösteren velilerimize teşekkür ederiz. Öğrenci annelerimizden gelen talepleri dikkate aldık ve bu yıl onları da turnuvaya dahil ettik. Malumunuz okçuluk zor bir spor ve Adana'da okçuluk sporunun icra edilebileceği spor salonu da çok az bulunuyor. Buna rağmen velilerimizden gelen talep bizleri çok mutlu etti." dedi.

"SPOR, ÇOCUKLARIMIZIN HER ALANDAKİ BAŞARISINI ARTIRIYOR"

Okul olarak sporun hemen hemen tüm branşlarını yapmaya uygun bir spor tesisine sahip olduklarını belirten Akça, öğrencilerin spor yapmalarına büyük önem verdiklerini kaydetti. Okullarında bulunan uzman öğretmenlerin gözetiminde öğrencilerin yeteneklerine göre uygun spor branşlarına yönlendirildiğini belirten Akça, "Spor, çocuklarımızın sağlıklı bireyler olmasını sağlarken, derslerindeki başarısını artırıyor. Spor çocuklarımızın fiziki gelişmeleri ve sağlıklı büyümelerinin yanı sıra, karşılarına çıkan sorun, problem yada engelleri bertaraf etmelerini kolaylaştıracak taktik ve strateji geliştirme, denge kurma yada bozmanın yanı sıra ekip ruhu, çok yönlü düşünme ve günlük hayatı kolaylaştırıcı beceriler kazanmasını sağlıyor. Bu da çocuklarımızın hem okul derslerindeki, hem akademik sınavlardaki ve hem de günlük hayattaki kişisel iletişimlerindeki başarılarını artırıyor." diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim