• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Veliler De Bunu Yaparsa...

Veliler De Bunu Yaparsa...
Muğla'nın Bodrum ilçesinde oynanan İl Basketbol Küçükler Ligi karşılaşması sonrasında istenmeyen olaylar yaşandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde oynanan İl Basketbol Küçükler Ligi karşılaşması sonrasında istenmeyen olaylar yaşandı.

Gümbet Binnaz Karakaya Salonu'nda Fener Ege Spor Kulübü ile Turgutreis Spor Kulübü arasında önceki gün oynanan İl Basketbol Küçükler Ligi karşılaşmasını Fener Ege 50-42 kazandı. Karşılaşma sonrası Turgutreis sporcularından birinin velisi olduğu öğrenilen bir kadın, rakip takım antrenörü Sezer Dinçer ve rakip takımdan bir oyuncunun velileri ile gerginlik yaşadı.

Maç içerisinde yaşananlara sinirlenen veli, mücadele sonunda Fener Ege Antrenörü Sezer Dinçer'e ve başka bir sporcunun ailesine hakaretlerde bulundu. Spor salonunda görevli polislerin ve duyarlı velilerin araya girmesiyle sözlü tartışmaların dışında herhangi bir olay meydana gelmezken, çıkan tartışmalar nedeniyle galip gelen minik basketbolcular sevinç yaşayamadı. Annesinin tartışma yaşadığını gören minik sporcu da göz yaşlarını tutamazken, soyunma odalarının girişinde bekleyen öfkeli anne, yanına gelen Sezer Dinçer'e, "Sen şerefsizsin, çocukları böyle mi eğitiyorsun" diye bağırdı.

Salonda görevli polisler ve salon güvenliği burada da olay çıkmasını engellerken, salondan ilk olarak mağlup olan minik sporcular çıkarıldı. Turgutreisspor takımının minik sporcuları ve velilerin salondan tamamen ayrılmasının ardından, Fener Egeli sporcular soyunma odasından çıkarak ailelerinin yanına gitti.

BAYAN BASKETBOLCUDAN MİNİKLERE MORAL

Çıkan tartışmalar sırasında salonda bulunan Bodrum Basketbolspor Kulübü sporcusu Candide Öztürk, salon çıkışanda galip gelen Fener Egeli minik basketbolcularla spor üzerine kısa bir sohbet etti. Öztürk, miniklere, "Sporcu olduğunuzu unutmayın" diyerek şunları söyledi:

"Sporcusunuz, bu yüzden sahadan çıktığınızda ne yaparsan yaparsın ama sahadayken sporcu kimliğinizle orada olacaksınız. Belki ileride benim gibi bu işten para kazanırsınız. Belki bir yerlere gelirsiniz. Ben üniversiteyi bununla okudum. Şu anda paramı bununla kazanıyorum. Siz de bir yere gelebilmek için sporcu olabilmek için önce sporcu kimliğinizi kullanın."

Kendisinden de miniklere bir örnek veren Candide Öztürk, "Sahada kıran kırana maç çıkar, belki maçta kan çıkar. Biz çiziliriz, tırnaklarız, bir şeyler olur maçta ama soyunma odasına gittiğimizde rakip arkadaşımıza, nasıl çizdim seni ama diye takılırız birbirimize" derken, minik basketbolcular bu sözler üzerine gülerek neşelendiler.

Veliler De Bunu Yaparsa...

Veliler De Bunu Yaparsa...

Veliler De Bunu Yaparsa...

Veliler De Bunu Yaparsa...

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim