• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Vartaş Elazığspor'da Teknik Direktör Kemal Özdeş istifa etti

Vartaş Elazığspor'da Teknik Direktör Kemal Özdeş istifa etti
PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da Teknik Direktör Kemal Özdeş istifa etti.

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da Teknik Direktör Kemal Özdeş istifa etti.

Vartaş Elazığspor'da ilk yarının sonunda istifa eden İbrahim Üzülmez'in yerine göreve getirilen Kemal Özdeş kulüpte yaşanan maddi sıkıntıları gerekçe göstererek görevinden ayrıldı.

Kemal Özdeş, istifası ile ilgili kulübün resmi internet hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Başkanımın Vartaş Elazığspor'un teknik direktörlüğü için teklifini büyük bir heyecanla kabul etmiştim. İkinci yarı için kadro planlaması yaparken 5 oyuncu transfer etmeyi düşündük, fakat ben kampa katıldıktan iki gün sonra 2 dönem transfer yasağı geldi.Hemen bizden ayrılmak isteyen oyuncuları geri çağırdık. Bu süreçte kadromuzda tutmayı istediğimiz Serdar Özbayraktar'ı tutamadık. Yabancı oyuncularımızdan Tom ve Cleyton dışında tüm oyuncularımız kampa katıldı ve çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ligin ilk yarısında bu futbolcular bu takımı lider yapmıştı ve ikinci yarıda da aynı başarıyı göstereceğine inancım tamdı. Ancak futbolcularımızın ligin ilk yarısından kalma maddi problemleri çözülememesi takımımın motivasyonunu bozdu. Bu problemlerin çözülmesi için son ana kadar bekledim. Başkanımız maddi problemleri çözmek için büyük çaba sarf ederken yalnız kaldığı düşüncesindeyim.Son ana kadar sözleşme imzalamadım. En son dün gece başkanımıza sözleşme imzalamayacağımı ifade ettim. Büyük ümitlerle geldiğim Vartaş Elazığspor'dan ayrılmak zorunda kaldım. Tüm Elazığ ve Elazığspor camiasının beni anlayışla karşılayacağını umuyorum. Elazığspor büyük bir camia ve büyük bir takım.Elazığ halkı Vartaş Elazığspor için kenetlenirse başarılı olacağına inanıyorum. Vartaş Elazığspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum."

Kemal Özdeş "in istifasının ardından Vartaş Elazığspor'da yeni bir teknik direktör ile anlaşılıncaya kadar Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu İlhan Aydın çalıştırıcı olarak görev alacak.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim