• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Van Fest İle Ünlü İsimler Kente Akın Edecek

Van Fest İle Ünlü İsimler Kente Akın Edecek
Kickboks Uluslararası Kemer Şampiyonası'yla birçok ünlü ismin sahne alacağı Van Fest'in mayıs ayında yapılacağı belirtildi.

Kickboks Uluslararası Kemer Şampiyonası'yla birçok ünlü ismin sahne alacağı Van Fest'in mayıs ayında yapılacağı belirtildi.

Esmer Organizasyon sorumlusu Taşkın Gültakı, Van Fest adıyla yapılacak olan etkinliklerle Van'a birçok önemli sanatçıyı getirmenin yanı sıra yapılacak olan Kickboks Uluslararası Kemer Şampiyonası'nı da kente taşıyacaklarını belirtti. Taşkın Gültakı, "Van; kültür, sanat, spor festivali olarak düşünülen Van Fest, Van halkına mal edilmiştir. Festivalimizin sürekliliğini ve devamlılığını sağlamak için ilimizdeki tüm organların festivali sahiplenmesi gerekmektedir. Kısaca Van Fest olarak adlandırdığımız bu proje tüm sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşlarının ortak bir ürünüdür. Daha önce benzeri olmayan bu festival Türkiye'de bir ilktir. Çünkü festivalimizin ulusal bir projedir. Bu projenin mimarı Profesyonel Spor Kulübü ve Esmer Organizasyondur" dedi.

"VAN FEST'E 12 SPORCU VE ÜNLÜ İSİMLER KATILIYOR"

Festivalde sahne alacak sanatçıların isimleri ile ilgili de bilgi veren Gültakı, "Uluslararası Kickboks Altın Kemer Şampiyonası'na toplamda 12 sporcu katılacak. 6'sı yerli olmak üzere 6'sı da yabancı. Bunun yanı sıra üç gün sürecek olan festival süresince ünlü sanatçılar sahne alacak. Bu isimler; Rafet El Roman, Sıla, Duman, Gülşen, Hadise, Mabel Matiz ve Manga olarak belirlenmiştir. Bunun yanı sıra ayrıca yerel sanatçılarda sahne alacaktır. Yapılacak tüm bu etkinlikler için tahmini katılımcı sayısı 200 bin olarak hedeflenmektedir. Festival alanı saat 12.00'de açılacaktır. Gün içinde yapılacak etkinlikler ve yerel sanatçıların sahnelerinin ardından ünlü isimler sahne alacaktır. Son olarak saat 22.00'de ise Uluslararası Kickboks Altın Kemer Şampiyonası sahnelenecektir. Bu organizasyonda Van halkımızın, STK'ların, esnafımızın, kamu kurum ve kuruluşlarının, festivalimize gereken önemi verip aynı platformda toplanmalarını ve sahip çıkmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Van Profesyonel Sporcular Kulübü binasında yapılan toplantıya Van Profesyonel Spor Kulübü Derneği Başkanı Abdulcebbar İyison ve Van Fest Proje Koordinatörü Haktan Bozdemir de katıldı.

Van Fest İle Ünlü İsimler Kente Akın Edecek

Van Fest İle Ünlü İsimler Kente Akın Edecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim