• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Zorluoğlu: Elazığ’da eğitim seferberliği başlatıyoruz

Vali Zorluoğlu: Elazığ’da eğitim seferberliği başlatıyoruz
Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, ilde ciddi bir eğitim seferberliği başlattıklarınıbelirtip, "Planladığımız bir periyot çerçevesinde eğitim alanında...

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, ilde ciddi bir eğitim seferberliği başlattıklarınıbelirtip, "Planladığımız bir periyot çerçevesinde eğitim alanında Elazığ'ın derslik ve fiziki eksikliklerini tamamlamayı hedef edindik. El birliği ile inşallah bu hedefi gerçekleştireceğiz"dedi.

Valisi Zorluoğlu Hacı Hulusi Yahyagil İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Zorluoğlu okula gelişinde Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Hacı Hulusi Yahyagil İmam Hatip Lisesi Müdürü Ömer Dinç ve okul idarecileri tarafından karşılandı.

Okulun yerleşim alanını ve spor salonunu ve kütüphanesini gezen ve bilgi alan Vali Zorluoğlu daha sonra okul hakkında bir değerlendirme yaptı.

Okulun yeni bir okul olduğunu bu nedenle bazı fiziki eksikliklerinin bulunduğuna değinen Vali Zorluoğlu şunları söyledi: "Uzun zamandır gelmeyi arzu ettiğim bir okuldu bu okulumuz. Bugün ziyaret etme imkânı bulabildim. Okulumuz yeni bir okul, bir yıllık bir eğitim hayatına sahiptir. Fiziki eksikliklerinin olduğunu da yerinde tespit ettim. İş daha geçici kabul sürecinde olduğu için eksiklikler yüklenici tarafından giderilecektir. Okul idarecilerinin projede olmayan bazı talepleri var; halı saha, artezyen kuyusu ve çevre düzenlemesi gibi, onları da tamamlama ve eksiklikleri giderme gayreti içerisinde olacağız. Bu okulumuzda şu anda 9 ve 10 sınıf öğrencileri eğitim almaktalar, birkaç sene içerisinde hem okulumuz hem de pansiyonumuz tam kapasite çalışır hale gelecektir.Yarın ve sonraki gün çocuklarımız TEOG sınavına girecekler. 8.500'ün üzerinde öğrencimiz bu sınava girecekler. Bu vesileyle çocuklarımıza da üstün başarılar diliyorum. Okullarımızın hem fizik eksikliklerini hem de diğer eksikliklerini yerinde tespit ederek süratle giderme gayreti içerisinde olacağız. Elazığ'da ciddi bir eğitim seferberliği başlatıyoruz. Planladığımız bir periyot çerçevesinde eğitim alanında Elazığ'ın derslik ve fiziki eksikliklerini tamamlamayı hedef edindik. El birliği ile inşallah bu hedefi gerçekleştireceğiz."

Vali Zorluoğlu son olarak okulun yemekhane ve pansiyon bölümünü de gezerek bilgi aldı.Cihan

Vali Zorluoğlu: Elazığ’da eğitim seferberliği başlatıyoruz

Vali Zorluoğlu: Elazığ’da eğitim seferberliği başlatıyoruz

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim