• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Yavuz’dan Minik Baran’a Ziyaret

Vali Yavuz’dan Minik Baran’a Ziyaret
Muş Valisi Seddar Yavuz, beyin felci geçiren 20 aylık Ömer Baran'ı ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Muş Valisi Seddar Yavuz, beyin felci geçiren 20 aylık Ömer Baran'ı ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Muş'ta yaşayan İngilizce öğretmeni Behzat ve Sacide Yel çiftinin 20 aylık oğulları Ömer Baran, geçen mayıs ayında yaşadığı talihsiz olay neticesinde beyin felci (serebral palsi) geçirmişti. Ulusal ve yerel basında sıkça yer alan bu üzücü olay karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve devletin çeşitli kademelerinden yetkililer yakın ilgi ve alaka göstermişlerdir.

Minik Baran'ın durumunu yakından takip eden Vali Seddar Yavuz da, aileyi evlerinde ziyaret ederek onların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Behzat ve Sacide Yel çifti, "Sayın Valimizin ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. İlimizdeki yetkili kurum müdürleri, valimizin talimatıyla bizleri sık sık aradılar, ilgilendiler. Biz şu an maddi yardım istemiyoruz. Sosyal medyada bu durum fazlasıyla karşılığını buldu, tek istediğimiz sizlerden gelecek dualardır. Almanya'ya tedavi için gideceğiz. Sayın Valimizin bu ziyareti bize manevi güç verdi. Devletimizin her zaman yanımızda olması bizleri ziyadesiyle memnun etti" dediler.

Minik Baran'a şifa dileklerinde bulunan Vali Seddar Yavuz ise, "Öncelikle yavrumuza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Genelde ülkemiz, yerelde ise Muş halkının, başkalarının dertleri ile dertlenen ve yardımsever olduklarını bir kez daha göstermelerinden ötürü ailemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Kadim medeniyetimizin kodlarına işlemiş olan merhamet, yardımseverlik, birlik ve beraberlik duyguları bir kez daha bu olayda da can bulmuştur. Devletimiz sosyal devlet olma bilinciyle son yıllarda ciddi atılımlar yaptı. Devletimizi temsil eden biri olarak ailemizin yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak için ziyarette bulunduk. Ailemiz haftaya tedavi için yurt dışına gidecekler. Bizler de bu konuda yapılabilecek maddi-manevi her türlü yardımda bulunmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Minik yavrumuz inşallah sağlığına kavuşmuş olarak ülkemize geri döner" dedi.

Minik Ömer Baran ile bir süre ilgilenen Vali Seddar Yavuz, aileye acil şifa dileklerinde bulunduktan sonra konunun takibinin yapılması için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Vali Yavuz’dan Minik Baran’a Ziyaret

Vali Yavuz’dan Minik Baran’a Ziyaret

Vali Yavuz’dan Minik Baran’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim