• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Tuna Ve Eşi Pervin Tuna, Sosyal Dayanışma Yemeğine Katıldı

Vali Tuna Ve Eşi Pervin Tuna, Sosyal Dayanışma Yemeğine Katıldı
Tepebaşı Kaymakamlığı ve Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından "Sosyal Dayanışma Yemeği" düzenlenen yemeğe Vali Tuna ve Eşi...

Tepebaşı Kaymakamlığı ve Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından "Sosyal Dayanışma Yemeği" düzenlenen yemeğe Vali Tuna ve Eşi Pervin Tuna'da katıldı.

Tepebaşı Birsen Kebap Restoran'da gerçekleştirilen yemeğe Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna'nın yanı sıra Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser ile eşi Hürriyet Keser, şehit ve gazi aileleri, engelliler ve aileleri, kentte ikamet eden yabancı uyruklu misafirler ve kaymakamlık çalışanları katıldı.

Davete katılanları selamlayan Vali Tuna yemek esnasında yaptığı konuşmada, birbirini seven ve sayan insanların bir araya gelerek hoşça vakit geçirmelerinin önemli olduğunu bildirdi. Sağlıklı bir yaşamın önemine dikkat çeken Vali Tuna, "Memleketimizin barış ve huzur içerisinde yaşaması önemli. Bizim bu huzurumuzu sağlayan güvenlik güçlerimize minnettarız. Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak için, onlara daha iyi bir hayat sunabilmek için elbirliği ile çalışmalıyız" dedi.

"HEPİMİZİN TEK YAPACAĞI BİRBİRİMİZİ SEVMEK VE SAYMAK OLACAKTIR"

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin çok güçlü bir ülke olduğunu kaydeden Vali Tuna, acıların paylaştıkça azalacağını ifade etti. Son yıllarda ihtiyaç sahibi insanlara ülkemizde büyük yardımlar yapıldığını anlatan Vali Tuna, "Devletin bütün kurumları her zaman sizlerin hizmetinde. Sizlerin ve güzel çocuklarınızın bir sıkıntısı olursa bizler her zaman yardıma hazırız. Hepimizin tek yapacağı birbirimizi sevmek ve saymak olacaktır. Bu güzel organizasyonu düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sosyal hayatın içinde vatandaşlarla birlikte olmak istedikleri için böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyleyen Kaymakam Keser ise, "Devletin sıcak yüzünü bütün vatandaşlarımız hissetmelidir. Bundan sonra da kaymakamlık olarak böyle güzel etkinlikler düzenlemek istiyoruz. Bizi bu güzel günümüzde yalnız bırakmayarak davetimize katılan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Programın ardından Vali Tuna ve eşi Pervin Tuna, Kaymakam Keser ve eşi Hürriyet Keser, Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Market'i ziyaret etti.

Vali Tuna Ve Eşi Pervin Tuna, Sosyal Dayanışma Yemeğine Katıldı

Vali Tuna Ve Eşi Pervin Tuna, Sosyal Dayanışma Yemeğine Katıldı

Vali Tuna Ve Eşi Pervin Tuna, Sosyal Dayanışma Yemeğine Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim