• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Vali Süleyman Kahraman’dan Özel Sporcular Madalya

Vali Süleyman Kahraman’dan Özel Sporcular Madalya
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Özel Sporcular Kayak Türkiye Şampiyonasında başarılı olan özel sporculara madalya taktı.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Özel Sporcular Kayak Türkiye Şampiyonasında başarılı olan özel sporculara madalya taktı.

Ergan Dağı Kayak Merkezinde gerçekleştirilen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun organize ettiği Türkiye Kayak Şampiyonası ödül törenine Vali Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemallettin Başsoy, Erzurum Bölge Adliyeler Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şampiyonaya katılan sporcular katıldı.

Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir ve Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Türkiye Kayak Şampiyonası kapsamında yapılan müsabakalarda alınan sonuçlar neticesinde dereceye giren özel sporculara madalyalarını takarak başarılarının devamlarını dilediler.

Gerçekleştirilen Alp disiplini ve kayaklı koşu yarışmalarında 19 spor kulübünden 16 bayan ve 22 erkek olmak üzere toplamda 38 sporcunun arasından dereceye girerek madalya almaya hak kazanan ve bir zamanlar doktorların yürüyemez dediği Erzurum Bisiklet ve Gençlik Spor Kulübü bayan çocuk kategorisinde özel sporcu grubunda birinci olan, Erzurum Bölge Adliyeler Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül'ün kızı Aliye Zeynep Bingöl ve ikizi olarak çocuklar erkeklerde birinci olan Muhsin Murat Bingül'e birincilik madalyalarını Vali Süleyman Kahraman verdi.

Birincilik madalyalarını Vali Kahraman'dan alan ve geçen yıl Sarıkamış'ta yapılan Türkiye şampiyonasında yine birinci olan başarılı özel sporcular, bu başarılarını "En büyük Türkiye başka büyük yok" diyerek kutlarken, Dünya birinciliği için ise bu yıl içerisinde Türkiye'yi yurtdışında temsil etmek için çok çalıştıklarını belirtip, kazanacaklarını söylediler. Vali Kahraman yarışmaya katılan tüm özel sporculara başarılar dileyerek, "son yıllarda özel sporcularımıza yönelik birçok projenin hayata geçirilmesi ile sporcularımızın hayatın artık ayrılmaz bir parçası haline geldi. Burada sporcularımızın gösterdiği başarı bunun bir yansımasıdır. Ayrıca bu sporcularımızın azmi ve başarısı, tüm vatandaşlarımıza da her anlamda bir örnek teşkil edecektir." dedi.

Vali Süleyman Kahraman, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ile birlikte madalya töreninin ardından Ergan Dağı Kayak Tesisindeki kar motoruna binip, bölgede küçük bir gezinti yaparak incelemelerde bulundu. Vali Kahraman daha sonra Ergan Dağı Kayak Tesislerindeki Göl Kafeye giderek yapılan hizmetleri gözden geçirip, kafenin küçük misafiri Asuman isimli tavşanı kucağına alarak bir süre sevdi.

Vali Süleyman Kahraman’dan Özel Sporcular Madalya

Vali Süleyman Kahraman’dan Özel Sporcular Madalya

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim