• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1536
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Vali Özcan: Mart sonu Ilgaz tünelinde ışık görünecek

Vali Özcan: Mart sonu Ilgaz tünelinde ışık görünecek
İl Genel Meclisi, mart ayı toplantılarının beşinci ve son birleşimini Ruhi Şeker başkanlığında gerçekleştirdi.

İl Genel Meclisi, mart ayı toplantılarının beşinci ve son birleşimini Ruhi Şeker başkanlığında gerçekleştirdi. İl Özel İdaresinin 2015 yılında yapılan icraat ve faaliyetlerine ait faaliyet raporunun sunumunun gerçekleştirildiği birleşime Vali Vahdettin Özcan ile daire müdürleri de katıldı.

İl Genel Meclisi'nde Çankırı gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Özcan, "Bugün 2 şehidimiz var, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin ve Çankırılıların başı sağ olsun." dedi. Özcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle pazar günü ilde kadınların gerçekleştirdiği etkinlikte birtakım olayların geliştiğini vurgulayarak, "Çankırı bu işlerde duyarlıdır, yöneticileri duyarlıdır. Türkiye özgür bir ülke, bunun dengesini kurmak zorundayız. Suç varsa üzerine gidilir. Emniyetimiz ve jandarmamız bu hassasiyettedir. İl Valisi olarak ben de Türk devleti adına tüm benliğimle hassasiyetimi ortaya koyuyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Özcan, mart ayının son haftası Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılımıyla Ilgaz tünelinde ışığın görüleceği ifade etti. Özcan, "Kanun, yönetmelik, mevzuat doğrultusunda hareket ederiz. Ancak zaman zaman idareci risk alacak. Risk almazsanız, herkesi mutlu etmeye kalkarsınız, gülücük dağıtırsanız bu hizmetlerin hiç biri olmaz. Kimseye hakaret etmeyeceksin, kimsenin de size hakaret etmesine imkan sağlamayacaksınız. Elhamdülillah Çankırı'da iftihar edeceğimiz bir tablo ile karşı karşıyayız. Bu ayın sonunda Kastamonu tarafından gelen tünel ile Çankırı tarafından giden tünelde ışık görünecek. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımı ile bir tören yapılacak." şeklinde konuştu.

Meclis, 4 Nisan Pazartesi günü toplanmak üzere dağıldı.Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim