• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Muammer Türker’e Ziyaret Trafiği

Vali Muammer Türker’e Ziyaret Trafiği
Vali Muammer Türker, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu...

Vali Muammer Türker, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve Antalya İşadamları Derneği (ANTİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Musa Saraç'ı kabul etti.

Vali Muammer Türker, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu yönetim kurulu üyelerini ve Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Antalya İşadamları Derneği (ANTİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Musa Saraç ile beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri, üyeleri makamında kabul etti.

"100 ÜNİVERSİTEDEN 4500 SPORCU KATILACAK"

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, bu yıl 11-19 Mayıs tarihleri arasında "Koç Fest" sponsorluğu kapsamında Antalya'da gerçekleştirilecek olan "Türkiye Üniversite Spor Oyunları" hakkında Vali Türker'e bilgi verdi. Organizasyona 10 branşta, 100 üniversiteden 4500 sporcunun katılacağını söyleyen Tamer, Müsabakaların Akdeniz Üniversitesi'nin yanı sıra şehrin farklı yerlerindeki spor salonlarında da gerçekleştirileceğini kaydetti. Vali Türker de organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, başarılar diledi.

MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ

Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri Vali Muammer Türker'i makamında ziyaret etti. Başkan Ayşen Hamamcıoğlu, kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin son genel kurulda, yeni seçildiğini belirterek, odalarının Antalya, Isparta ve Burdur şubeleri ile 2665 üyeyle faaliyet gösterdiğini söyledi. Vali Türker, seçilen yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

ANTALYA İŞADAMLARI DERNEĞİ

Antalya İşadamları Derneği (ANTİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Musa Saraç ile beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri de Vali Muammer Türker'i makamında ziyaret etti. Başkan Saraç, derneklerinin 4 yıl önce kurulduğu söyleyerek şu anda 150 üyeye sahip olduklarını belirtti. Antalya'nın göç alarak, nüfusunun her geçen gün artmasının Antalya'nın bir cazibe merkezi haline geldiğinin bir göstergesi olduğunun altını çizen Vali Türker ise, bu nüfus artışının özel sektör bazında turizmi, tarımı ve ticareti olumlu yönde etkilediğini belirtti.

Vali Muammer Türker’e Ziyaret Trafiği

Vali Muammer Türker’e Ziyaret Trafiği

Vali Muammer Türker’e Ziyaret Trafiği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim