• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Vali Kahraman, "Tarım Ve İnsan" Konulu Fotoğraf Sergisinin Açılışını Yaptı

Vali Kahraman, "Tarım Ve İnsan" Konulu Fotoğraf Sergisinin Açılışını Yaptı
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının geleneksel hale getirdiği "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında...

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının geleneksel hale getirdiği "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların, Erzincan'da ki sergisinin açılışını yaptı.

Vali Süleyman Kahraman, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının geleneksel hale getirdiği "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların sergisinin açılışını yaptı. Erzincan Park AVM'de açılan ve 7 yıldır yapılan "Tarım ve İnsan" temalı fotoğraf yarışmalarında dereceye giren fotoğrafların yer aldığı sergi görenlerin de ilgi odağı oluyor.

Vali Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkan Vekili Gökhan Ulutaş, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz ve bazı kurum müdürlerinin katıldığı fotoğraf sergisi üç gün açık kalacak.

Açılış ile ilgili bilgi veren İl Müdürü Sırrı Yılmaz, serginin geçmişten bugüne tarım ve hayvancılık sektöründe yaşanan gelişmeleri göz önüne serdiğini ifade etti. Üç gün açık kalacak sergide 50 ödüllü fotoğraf yer alıyor.

Vali Kahraman ise sergi hakkında yaptığı konuşmada; "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız 7 yıldır farkındalık oluşturma adına Türkiye genelinde tarımla ilgili ödüllü fotoğraf yarışmaları açıyor. Çok ciddi manada bir farkındalık oluşturan fotoğraflar çekiliyor. Bu fotoğraflar geçmişten günümüze tarım ve hayvancılıktaki faaliyetler ve gelişmeler sergileniyor. Geçmişle geleceğe bir köprü kuruyor. Köy tarzı çiftçiliği, çiftçilerin çalışmalarını, modern çiftlikler ve tarım sektörünün gelişimini anlatıyor. Türkiye tarımında geçmişin izlerini ve bugününü gösteriyor. Geçmişle geleceğin harmanının yapılması, tarım ve hayvancılıkta gelinen noktanın gösterilmesini amaçlayan sergiyi herkesin gelip gezmesini istiyoruz" dedi.

Sergideki fotoğrafları tek tek inceleyen ve bilgi alan Vali Kahraman, her bir fotoğrafın birbirinden doğal ve güzel olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür ederek, sergi ile ilgili izlenimlerini anı defterine yazdı.

Vali Kahraman, "Tarım Ve İnsan" Konulu Fotoğraf Sergisinin Açılışını Yaptı

Vali Kahraman, "Tarım Ve İnsan" Konulu Fotoğraf Sergisinin Açılışını Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim