• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Kahraman Kızılay Maden Suyu Tesislerini Ziyaret Etti

Vali Kahraman Kızılay Maden Suyu Tesislerini Ziyaret Etti
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Türk Kızılay'ı Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Hakkı Turunç, Hüseyin Can ile birlikte Türk Kızılayı'nın Erzincan...

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Türk Kızılay'ı Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Hakkı Turunç, Hüseyin Can ile birlikte Türk Kızılayı'nın Erzincan Mineralli Su İşletmesini ziyaret ettiler. Burada anı defterini imzalayan Vali Kahraman'a ziyaret anısına Kızılay yazılı bakır tabak hediye edildi.

Türk Kızılayı'nın afet ve sosyal yardım çalışmalarına daha fazla fon oluşturmak için sektöre kazandırdığı Erzincan Mineralli Su işletmesi çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Vali Süleyman Kahraman, Erzincan'a gelen Türk Kızılay'ı Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Hakkı Turunç ve Hüseyin Can ile birlikte Türk Kızılayı'nın Erzincan Mineralli Su İşletmesi'ni ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında tesiste üretilen maden suyunun tadına bakarak, üretimle ilgili yetkililerden detaylı bilgi alan Vali Kahraman ve beraberindeki heyet, kısa sürede iç ve dış pazarda önemli oranda yer bulan Kızılay Erzincan Maden Suyu dış pazardan gelen yoğun taleplerle dünyadaki birçok ülkede vatandaşların sofralarında yerini alacağını söylediler.

Erzincan'da böyle önemli bir yatırım yaptıkları için Kızılay'a teşekkür eden Vali Kahraman, çalışmalarında başarılar diledi.

İşletme hakkında bilgi veren yetkililer, Bölgeden elde edilen maden suyunun anemi, karaciğer, mide, bağırsak ve safra yolları hastalıkları ile pek çok başka rahatsızlığa iyi geldiğini belirterek, maden suyu satışından elde edilen gelir fazlası, Türk Kızılayı'nın sosyal yardım ve afet hizmetlerinde kullandığı fonlara ciddi katkılar sağladığını hatırlattılar.

Ziyarette Vali Süleyman Kahraman, anı defterini yazıp imzaladıktan sonra işletme müdürlüğü tarafından Vali Kahraman'a ziyaret anısına Kızılay yazılı bakır tabak hediye edildi.

Vali Kahraman Kızılay Maden Suyu Tesislerini Ziyaret Etti

Vali Kahraman Kızılay Maden Suyu Tesislerini Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim