• BIST 9938.67
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Vali Kahraman Basın Mensupları İle Yemekte Bir Araya Geldi

Vali Kahraman Basın Mensupları İle Yemekte Bir Araya Geldi
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan'daki basın mensupları ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan'daki basın mensupları ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutlayan Vali Kahraman, gazetecilere Ergan Dağı Kayak Merkezi ve buradaki sosyal tesisler hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz hafta yoğun programlardan dolayı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde basın mensupları ile bir araya gelemeyen Vali Süleyman Kahraman, bugün Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde düzenlediği yemek programı ile gazetecilerle buluştu. Vali Süleyman Kahraman'ın basın mensuplarına verdiği yemeğe Vali Yardımcıları Fatih Kaya, Ahmet Türköz, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci ve basın mensupları katıldı.

Ergan Dağı Kayak Merkezi Seyri-Can tesislerinde verilen yemekte, tesislerde sunulan hizmet basın mensuplarına anlatıldı. İlk olarak bilgi veren tesislerden sorumlu Mahalli İdareler Birlik Müdürü Salih Kara, sosyal tesislerde verilen hizmeti yılın 12 ayında sürdürüleceğini söyledi. Buradaki lokanta ve kafeteryalarda sunulan hizmetler en ince detayına kadar düşünüldüğü gibi yemek ve içeceklerde fiyatlar minimum seviyelere çekildiğini kaydeden Kara, gece saat 11:00'a kadar hizmete açık olan tesislerde; Göl Kafe'de çayın 1 TL, en pahalı yemeğin ise 20 TL olduğunu hatırlattı. Kara, bu hizmetlerin Erzincan'ı simgeleyen bakır tabaklarda sunulduğunu vurguladı.

Ardından konuşan Vali Süleyman Kahraman, geçtiğimiz haftalarda basın mensubu arkadaşlarla bir araya gelinemediğini hatırlatarak bugün daha özel bir ortamda daha güzel bir birliktelik sağlandığını söyledi. Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bu organizasyonun gerçekleştirildiğini belirten Vali Kahraman; "çalışan gazeteciler gününüzü kutluyor sağlık ve mutluluk diliyorum. Zor bir meslek, gazeteciler gününde bir araya gelemedik ancak bugün Ergan kayak merkezinde bu günü daha özel bir ortamda kutluyoruz. Amacımız Ergan Dağı kayak tesislerinde yaptığımız çalışma ile yeni bir konsept ile Erzincan halkının karşısına çıkmak istedik. Turizme katkı sunmak istiyoruz. Kış turizmi zor bir şey, inşallah bizim amacımız, kış turizmi ile birlikte buradaki hizmeti yılın 12 ayına yaymaktır. Bu konuda gayret gösteren tüm çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Siz basın mensuplarının tanıtımı ile Erzincan halkının buradaki çalışmalardan haberdar olacaklar. Henüz yolun daha yarısındayız. Mastır planımızda hazır, bu doğrultuda diğer hizmetlerimizi de sürdürmeye devam edeceğiz. Bu konuda gönül vermiş herkesin desteklerini de bekliyoruz." Dedi.

Yenilen yemeğin ardından Vali Süleyman Kahraman ve beraberindeki basın mensupları sosyal tesislerde incelemelerde bulunarak Ergan Kayak Merkezi'nin yenilenen yüzü ile yeniden hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim