• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Fidan Fotoğraf Ve Resim Sergisi Açtı

Vali Fidan Fotoğraf Ve Resim Sergisi Açtı
Düzce Vali Ali Fidan Düzce Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından resim sergisi ile Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığının Tarım ve İnsan konulu...

Düzce Vali Ali Fidan Düzce Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından resim sergisi ile Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığının Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisini açtı.

Vali Ali Fidan, Düzce Belediyesi sergi salonunda, Düzce Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Vali Fidan burada yer alan eserleri teker teker gezip inceledi. Yapılan resimler hakkında bilgiler alan Fidan, kursiyerlerle bir süre sohbet ederek "Sergiyi gezdik, gayet güzel eserler yapılmış. Başta Nesrin Hoca olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşları, hanımefendileri tebrik ediyorum. Halk Eğitim Müdürlüğümüzün güzel çalışmaları var, bu da onlardan bir kesit. İnşallah ilerleyen zamanlarda başka sergilerde olacaktır. Gayet güzel bir sergi emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

KRAMPARK AVM'DE FOTOĞRAF SERGİSİ

Sergi salonunda toplu fotoğraf çekiminin ardından Düzce Krempark AVM de, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının geleneksel fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların yer aldığı serginin açılışına katıldı.

Ülkemizin her köşesinde sergilenmekte olan, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesine yönelik Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının geleneksel hale getirdiği, "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafları tek tek inceleyen Vali Fidan, fotoğrafların içermiş olduğu konularla ilgili İl Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu'ndan bilgiler aldı.

Vali Findan, "Ödül alan fotoğraflar bunlar. 60 adet fotoğraf bugün ilimizde sergileniyor. Çekilen tarım fotoğrafları hep değişik yörelerden çekilmiştir. Bu fotoğraflar, doğallığı, toprağı, doğal üretimi, doğal besini, tarımın önemini vurgulayan fotoğraflardır. Birazda bizleri böyle eskiye götüren köyü, kırsalı, araziyi, hayvancılığı, üretimi hatırlatıyor. Güzel bir nostalji. Krempark'ta bütün Düzcelilerin de görebileceği gezebileceği bir yerde. Herkesin gezmesini tavsiye ediyorum. Güzel bir fotoğraf sergisi olmuş" dedi.

"Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi Krempark AVM'de 10 Mart 2016 tarihlerine kadar sergilenecek

Vali Fidan Fotoğraf Ve Resim Sergisi Açtı

Vali Fidan Fotoğraf Ve Resim Sergisi Açtı

Vali Fidan Fotoğraf Ve Resim Sergisi Açtı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim