• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Vali Çiçek, Öğrencilere Başarının Sırrını Anlattı

Vali Çiçek, Öğrencilere Başarının Sırrını Anlattı
Kredi ve Yurtlar Kurumu Milli Piyango Kız Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen Kariyer Günleri programında Muğla valisi Amir Çiçek öğrenciler ile bir araya geldi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Milli Piyango Kız Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen Kariyer Günleri programında Muğla valisi Amir Çiçek öğrenciler ile bir araya geldi. Kariyer Günleri etkinliğine Vali Çiçek'in eşi Hülya Çiçek'in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve eşi Aysun Çetinkaya, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Ömer İlman, KYK Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Şükran Er katıldı.

Kariyeri ve hayatı hakkında öğrencilere bilgi veren Vali Çiçek, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Toplantıda yaptığı açıklamada Muğla'da okuyan üniversite öğrencileri çok önemsediğini dile getiren Vali Çiçek, "Üniversite öğrencilerimizle bir araya gelmeyi geleneksel hale getirdik. Sizlerin bugününüzü ve gelecek planlarınızı konuşmak bizi mutlu ediyor. Birbirimizi dinlemeye her zaman ihtiyacımız var. Muğla Sıtkı Koçman Üniversite'de iyi bir şekilde eğitiminizi tamamlayarak gelecekte Türkiye'nin en önemli yerlerinde görev alacağınıza inancımız tam. Güçlü bir Türkiye için sizlerin fikirleri ve önerilerini dinlemek, sizlerle beraber olmak bizim için büyük önem arz etmekte" dedi.

Nobel Kimya Ödülü'nü alan bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın ülkemize yaşattığı gururu örnek gösteren Vali Çiçek, "Vizyonlu, kararlı, araştıran, araştırmasının sonucunda bir şeyler üreten kişiler olmanız hepimizin arzusu. Sizler de bu çağlarda hedeflerinizi belirleyin ve peşinden gidin. Üniversiteden mezun olduktan sonra mesleğinizi en iyi şekilde yapmayı hedefleyeceksiniz. Verilen görevi bulunduğunuz yeri en iyi şekilde temsil etme düsturunu benimseyin ve hedefinize ulaşmak için çok çalışın" şeklinde konuştu.

Azim ve idealizmle hareket eden önüne çıkan engelleri aşacağını dile getiren Vali Çiçek sözlerine şu şekilde devam etti:

"Hayatınızı planlarken ümitsiz olmayacaksınız. Kararsız olmayın. Günlük hayatınızda da bu şekilde olsun. Sevgi, hoşgörü, paylaşma, araştırma, azim de yanında olunca yapamayacağınız hiçbir şey yok. İnsanı seveceksiniz. İnsanı sevmek, insanlarla bir olmak, değer vermek, güzel ilişkiler ve iyi iletişim kurmak başarıyı getirir. Bunlar olursa sağlık, başarı, huzur, mutluluk olur. Ne kadar mütevazi olursa sevgi ve saygıyı kalbinizde taşırsanız arkasından başarı gelir. Dil, bilişim ve teknoloji konusunda kendinizi geliştirin"

VALİ ÇİÇEK'TEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE

Vali Çiçek, geçtiğimiz günlerde MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ile birlikte Ankara'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiğini bu ziyaretlerde 2016 yılında Sağlık Hizmetleri Fakültesi, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yeni yurt projesi ve 850 konutlu TOKİ konutlarının hayata geçirilmesi konusunda ilgili bakanlıklardan talepte bulunduklarını ifade etti. Bu projelerin takipçisi olacağını ifade eden Vali Çiçek, öğrencilerin huzur, güvenlik ve mutluluğu için üniversite yöneticileri ile ortak akıl ve kolektif hareketle çalışmalarına devam ettiklerini aktardı.

Vali Çiçek, Öğrencilere Başarının Sırrını Anlattı

Vali Çiçek, Öğrencilere Başarının Sırrını Anlattı

Vali Çiçek, Öğrencilere Başarının Sırrını Anlattı

Vali Çiçek, Öğrencilere Başarının Sırrını Anlattı

Vali Çiçek, Öğrencilere Başarının Sırrını Anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim