• BIST 9889.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Vali Cebiroğlu’ndan Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Vali Cebiroğlu’ndan Birlik Ve Beraberlik Mesajı
Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, sivil toplum temsilcileri ve milletvekilleriyle bir araya geldi.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, sivil toplum temsilcileri ve milletvekilleriyle bir araya geldi. Cebiroğlu, "Gelin çuvaldızı kendimize batıralım, çünkü ben kendi hatamı göremem" dedi.

Vali Selim Cebiroğlu tarafından Bahane Cafe'de verilen yemeğe AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Baro Başkanı Hakan Gergeroğlu, Kent Konseyi Başkanı Şükrü Önder ile birlikte siyasi parti, meslek odaları temsilcileri ve basın mensupları katıldı. İnce, birlik ve beraberlik mesajı ile başladığı konuşmasında, "Ülkemiz zor günlerden geliyor. Her gün şehit haberleriyle üzülüyoruz. Bu zor günlerde Allah huzurumuzu bozmasın. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Bu zor günlerde siyaset yapmak da zor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 90 yıllık bir devlet değildir. 3 bin yıllık bir devlettir. Kökleri vardır, gelenekleri vardır. Sağlamdır. Hiç merak etmeyin, moralinizi de bozmayın" dedi.

Demirel ise, "Her zaman iktidar-muhalefet birlikteliğiyle birçok şeyin üstesinden gelebileceğimize inanan biriyim. Biz bu seçimde Türkiye'de örnek bir davranışın altına imza attık. Benim karakter yapımda kavgacı bir üslup yoktur. Her savaş, barışla biter. Hiçbir savaş yok ki kazananı olsun. Mutlaka barış masasına oturuluyor. O yüzden ben de diyorum ki; madem sonunda barış yapacağız, kavga etmeden işlerimizi götürelim. Bütün dünyanın gözü Türkiye'nin ve bu bölgenin üzerinde" şeklinde konuştu.

Vali Cebiroğlu ise, kendisinin bu ilde kalıcı olmadığını hatırlatarak, "Davetimize icap etmenizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Şu an Yalova'nın meclisini burada görüyorum. Herkes, karar verici konumdadır. Yönetimde söz sahibi olabilecek sizlersiniz. 500'ün üzerinde dernek var. Hepsini çağırmak isterdik ama şartlar uygun değildi. Belki küstürmüş olabilirim. Hepimiz bir bütün olursak neticeye varmış olabiliriz. Dedikodu yapmadan, yanlışımızı ve doğrumuzu paylaşırsak hedefe ulaşabiliriz. Burada hiç kimsenin siyasi ve sosyal görüşünü düşünmeden davet ettik. Bizim için ayrımcılık diye bir kavram yoktur. Bu ülkede beraber yaşıyoruz. Allah isteseydi herkesi aynı kalıptan çıkartırdı. Fikirler farklı farklı olacak ki doğru ve güzel bulunacak. Sayın vekiller güzel şeylere değindiler. Sizden istediğimiz şu; lütfen hatalarımızı gelin bizimle paylaşın. Gelin çuvaldızı biz kendimize batıralım, çünkü ben kendi hatamı göremem. Siz görebilirsiniz. Yalova'da eğer negatif bir durum oluyorsa, onun görüyor da kafanızı kuma sokuyorsanız o sizin meseleniz. Benim meselem değil. Ben buraya hizmet etmeye geldim. Ben buralı değilim. Devletimiz ne kadar süre verir bilemiyorum. 3 sene verir, 4 sene verir. Başka da olacak bir şey yoktur. Buradan çekip gideceğiz, lakin güzel şeyler yaparak gidelim diyorum. El birliğiyle bunu yapalım diyorum. Lütfedin, her konuda, beni rahatsız edecek konularda bile arayın. Yanlışlarımız, hatalarımız olabilir. Bu şeffaf ortamın ilelebet devam etmesini diliyorum. Hem muhalefet, hem de iktidar partisi milletvekillerinin bu kadar samimi olması ve Yalova için birlikte çalışması bize örnek olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Vali Cebiroğlu’ndan Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Vali Cebiroğlu’ndan Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Vali Cebiroğlu’ndan Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim