• BIST 10336.5
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 13 °C

Vali Bektaş’tan Yeni Yıl Mesajı

Vali Bektaş’tan Yeni Yıl Mesajı
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, yeni yıl dolayısıyla yazılı mesaj yayınlayarak Manisalıların yeni yılını kutladı.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, yeni yıl dolayısıyla yazılı mesaj yayınlayarak Manisalıların yeni yılını kutladı.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajda Manisalıların yeni yılını kutladı. Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi: "Yeni yıl; kişiler, kurumlar ve toplum için geçmiş yılı değerlendirme, gelecek yılı planlama adına bir fırsat sunmaktadır. Bu fırsatı en iyi şekilde kullanmak, edinilmiş tecrübelerin ışığında daha güçlü daha mutlu daha üretken ve hak edilmiş bir hayatı yaşamak, hepimiz için 2016 yılının hedefi olmalıdır. Manisa; acısıyla tatlısıyla, ama çalışarak ve kardeşçe, birçok güzelliğin yeniliğin yaratıldığı ve kazanıldığı bir yıl yaşamıştır. Üretken sektörlerde yeni bakış açıları, yeni uygulamalar, yeni projeler kişisel ve kurumsal çabalarla hayatımızın gerçeği haline getirilmişlerdir.

2015 yılı, İlimizde çevre duyarlılığının yükseldiği, çevre sorunlarına çözüm adına birçok büyük projeye başlanılan bir yıl olmuştur. 2016 yılının tabiata borcumuzu ödediğimiz, çevre adına ondan özür dilediğimiz bir yıl olacağı umudunu taşıyorum"

Manisa'nın tarımındaki gelişmelerin 2016'da da devam edeceği vurgusunu yapan Vali Bektaş, "Manisa tarımı büyük bir değişim ve dönüşüm eşiğindedir. Geleneksel tarım ve tarımsal yöntemler yerine, daha yüksek katma değer yaratan ve çiftçilerimizin gelirini katlayan Organik Tarım uygulamaları hızla yaygınlaşmaktadır. Yeniliğe açık Manisalı çiftçiler Manisa'yı Türkiye'de organik tarımın merkezi yapma kararlılıklarını ortaya koymuşlardır. Kamunun her türlü desteği bu büyük dönüşüm hamlesinin yanındadır" dedi. 2016 yılında Manisa faaliyete geçecek yatırımları hatırlatan Vali Bektaş, "Kuruluşu tamamlanan Soma OSB ile Akhisar Zeytincilik İhtisas OSB, 2016 yılından itibaren Bakırçay Havzasında ekonomik gelişmenin hızlandıran odağı haline gelecektir. Soma; bölgede devam eden önemli ulaştırma altyapı yatırımları ve adeta hücum tedavisi etkisi yaratacak yeni yatırımlarla tek boyutlu gelişme sarmalından en kısa sürede kurtulacaktır" diye konuştu.

2015 yılı'nda Manisalı öğrencilerin 2 yeni projeyi uygulamaya koyduğu bir yıl olduğunu belirten Vali Bektaş, "Dynet Projesi ile İngilizce öğretiminde hızlı öğrenmeyi teşvik eden yenilikçi bir yöntem hizmete sunulmuştur. Kodla(Ma)nisa Projesi ile de öğrencilerimizin erken yaşlarda bilişim dünyasına hazırlanmaları amaçlanmaktadır. İl'de Kalıpçılık Kümelenmesi ile başlayan yenilikçi çabalar, yapımı süren CBÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi, kuruluş hazırlıklarına başlanan İleri Teknoloji OSB, Manisa'yı imalat sektöründe daha ileri boyutlara taşıyacak projelerimizdir. Ülkemizin ve İlimizin yarınlarına duyduğumuz umut ve güveni büyüterek, 2016 yılını daha çalışkan, daha mutlu, dostluk ve kardeşliği daha güçlü yaşamak arzu ve iradesiyle, Değerli Manisalılara saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Yeni yılın kutlu olsun Sevgili Manisa" dedi.

Vali Bektaş’tan Yeni Yıl Mesajı

Vali Bektaş’tan Yeni Yıl Mesajı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim