• BIST 10329.65
  • Altın 2404.901
  • Dolar 32.2673
  • Euro 34.8046
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 28 °C

Vali Bektaş Konuklarını Ağırladı

Vali Bektaş Konuklarını Ağırladı
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş önce TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Cemil Kora ve yönetim kurulu üyelerini ardından da 1965 Manisaspor...

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş önce TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Cemil Kora ve yönetim kurulu üyelerini ardından da 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şube Başkanı Cemil Kora ve yönetim kurulu üyeleri Vali Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette kendilerini kabul ettiği için Vali Bektaş'a teşekkür eden Başkan Cemil Kora, "Manisa İnşaat Mühendisleri Odası 11. Genel Kurul seçimimizi 3 hafta önce yaptık. Aramıza yeni katılan genç arkadaşlarımızla sizleri ziyaret ederek kentimize kendi mesleğimizle ilgili ne katkı sağlayabiliriz adına, öncelikle deprem kenti olan Manisa'mızda hem kentsel dönüşüme hem de yeni imar yapılanmalarıyla alakalı yapabileceğimiz katkıyı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Elimizden geldiğince kentimize gönüllü olarak katkı sunmak istiyoruz. Eğer istenirse, çağrı yapılırsa AFAD'ın çalışmalarına katkı yapmak, odamız olarak yapabileceklerimiz arasındadır. Bizleri kabul ettiğiniz olarak sizlere teşekkür ediyoruz." dedi.

Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkan ve üyelere yeni görevlerinde başarılar diledi.

1965 MANİSASPOR TARAFTARLAR DERNEK YÖNETİMİ DE VALİ BEKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Erdoğan Bektaş'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı üyeleri tanıtarak Manisaspor taraftarlarının çalışmalarını aktardı. Vali Bektaş da ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederek başarılar diledi.

Vali Bektaş Konuklarını Ağırladı

Vali Bektaş Konuklarını Ağırladı

Vali Bektaş Konuklarını Ağırladı

Vali Bektaş Konuklarını Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim