• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Vali Alim Barut: Tevazuya gerek yok

Vali Alim Barut: Tevazuya gerek yok
Köylerin şehirle bağlantısını kesen karlı yolları açmakta kullanılacak olan İl Özel İdaresine ait 41 iş makinası törenle hizmete sunuldu.

Köylerin şehirle bağlantısını kesen karlı yolları açmakta kullanılacak olan İl Özel İdaresine ait 41 iş makinası törenle hizmete sunuldu.

Törende Özel İdaresi aynı zamanda kış sezonunu da açmış oldu. Açılışa İl protokolünün yanı sıra işçiler de katıldı. "İl Özel İdaresi kış sezonu açılış ve yeni iş makinalarının hizmete sunulması amacıyla tören düzenlendi. Özel İdare makine İkmal tesislerinde gerçekleşen törende konuşan Vali Alim Barut, İl Özel İdaresi'nin belde belediyelerinin fesh edildikten sonra hizmet alanı olarak en geniş kurum haline geldiğini söyledi. Hizmet anlamında başarılı olduklarını kaydeden Barut,bu konuda tevazuda bulunmayacaklarını ifade etti.

Sivas'ın toprak açısından çok geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu ve bu zorlukları İl Genel Meclisi'nin işbirliği içerisinde çalışması ile fedakârca çalışan işçilerle aştıklarını aktaran Vali Alim Barut şöyle devam etti: "Bu yıl 41 araç aldık, 2 yıl öncesine göre araçların yaş ortalamaları büyük oranda düştü. Bu hizmetin daha kaliteli olması anlamına geliyor. Sivas'a da bu hizmet yakışır. Kışın soğuktan korunurken işçi kardeşlerimiz 2 bin 500-3 bin metre rakımda köy yolu açıyor. Onlara teşekkür ediyorum. İnşallah Sivas'ın bol karlı bir mevsim geçirmesini ve baharda ürünlerin bol olmasını temenni ediyorum."

Milletvekili Hilmi Bilgin de araç parkının genişletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek bol karlı bir mevsim olmasını diledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan da Sivas İl Özel İdaresi olarak son 3 yılda 28 milyon para harcayarak 117 adet araçla makine parkını güçlendirdiklerini belirterek şunları söyledi: "Her yıl 6-7 milyon harcayarak ciddi manada araç parkını gençleştirdik. Kışımız karımız inşallah bereketli olur. Bu yıl içinde 41 araç aldık. İnşallah 2016 yılında da 6 milyon liralık greyder, kamyon, yükleyici, silindir ve arazöz alacağız. Artık Özel İdaremiz arızaları ve sorunlarıyla değil, sorun çözen ve destek olan bir kurum olacak. 197 personel ve 105 iş makinası ile kışa hazırız. İlçelerimizde Kaymakamlarımızın koordinesinde kapanan yolları kısa zamanda açabilme kabiliyetine sahibiz."

Vali Alim Barut: Tevazuya gerek yok

Vali Alim Barut: Tevazuya gerek yok

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim