• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

VakıfBank final etabı ilk turu için İzmir’de

VakıfBank final etabı ilk turu için İzmir’de
Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi normal sezonunu 22 maçta 20 galibiyetle tamamlayan VakıfBank, şampiyonun belirleneceği final etabı öncesinde hazırlıklarını...

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi normal sezonunu 22 maçta 20 galibiyetle tamamlayan VakıfBank, şampiyonun belirleneceği final etabı öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

İzmir'de oynanacak ve üç gün sürecek final etabı ilk devresinde sarı siyahlılar, yarın saat 19.30'da Eczacıbaşı VitrA ile karşılaşacak. Şampiyonun belirleneceği ikinci devre ise 28-29-30 Nisan'da Ankara'da oynanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan VakıfBank, lige dönüyor. Sarı siyahlılar, 15-16-17 Nisan tarihlerinde oynanacak Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi Final Etabı ilk devresinde yarın İzmir'de sahne alacak. Normal sezonu 22 maçta 20 galibiyetle tamamlayan VakıfBank, Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak Final Turu ilk maçında saat 19.30'da Eczacıbaşı VitrA ile karşılaşacak.

Sarı siyahlılar, cumartesi günü saat 15.00'te Galatasaray Daikin ve pazar günü saat 17.00'de Fenerbahçe Grundig ile karşı karşıya gelecek. İki etap üzerinden lig usulü ile oynanacak final etabında ikinci devre ise 28-29-30 Nisan tarihlerinde Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda gerçekleşecek.

Final etabı öncesinde açıklamalarda bulunan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, "Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiğimiz ikincilik bizim için yeterli değildi. Ancak şimdi önümüzde yeni bir hedef var ve takım olarak buna odaklanmış durumdayız. Türkiye Ligi'nde iyi bir final etabı geçirmek ve elimizden kaçırdığımız Avrupa Şampiyonluğu'nu telafi etmek için tüm gücümüzü kullanacağız." dedi.

Şampiyonlar Ligi'nin en iyi liberosu seçilen Gizem Örge de yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali gibi büyük organizasyonlardan sonra lige dönmek çok kolay değil. İtalya'ya namağlup gitmiştik ama finalde şanssız bir mağlubiyet alıp ikinci olduk. Genç bir takımız ve hemen toparlanmamız gerektiğini biliyoruz. Türkiye Ligi final etabı, toparlanmamız için önemli bir fırsat." diye konuştu.

VakıfBank'ın yıldız isimlerinden, CEV Şampiyonlar Ligi en iyi ikinci smaçörü seçilen Kimberly Hill ise yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi finalinde kaybettikten sonra lige dönmek zordur ama biz ligdeki final etabı için oldukça heyecanlıyız. Ligde şampiyonluğa ulaşmayı çok istiyoruz ve bunun için kısa sürede iyi hazırlandık. Maçlarda da elimizden geleni sonuna kadar yapacağız." dedi.

VakıfBank'ın maç programı şöyle:

Yarın

19.30 VakıfBank - Eczacıbaşı VitrA

16 Nisan 2016 Cumartesi

15.00 VakıfBank - Galatasaray Daikin

17 Nisan 2016 Pazar

17.00 VakıfBank - Fenerbahçe Grundig

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim