• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Uşaklı Şampiyonun Sağlığı Onlara Emanet

Uşaklı Şampiyonun Sağlığı Onlara Emanet
Uşak'ta 4,5 yaşında katıldığı ve hala en küçük yaşta yarışlara katılan yarışçı ünvanını elinde bulunduran Uşak'ın gururu motosiklet sporcusu...

Uşak'ta 4,5 yaşında katıldığı ve hala en küçük yaşta yarışlara katılan yarışçı ünvanını elinde bulunduran Uşak'ın gururu motosiklet sporcusu Asrın Rodi Pak'a Medical Park Sağlık Sponsoru oldu.

Asrın Rodi Pak, motosiklet kullanmaya küçük yaşlarda başladı ve 7 yaşından itibaren Türkiye ve Avrupa'da katıldığı süpermoto ve motokros yarışlarında bugüne kadar çeşitli kategorilerde birçok başarıya imza attı. Pak'ın, en büyük hedefi dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu gibi dünya şampiyonlukları kazanmak. Avrupa Süpermoto Şampiyonu, Türkiye Motokros Şampiyonu, 2016 Avrupa Honda Gençler Kupası bunlardan sadece bazıları.

Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Göksel Ensari, Sporcu Asrın Rodi Pak ve hem babası hem manejeri olan Mümtaz Pak ve yine yarışçıya en büyük desteği veren annesi Gülten Pak'ın katıldığı basın toplantısı ile Sağlık Sponsorluk Sözleşmesi imzalandı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Göksel Ensari; "Medical Park Hastaneler Grubu olarak sporcu sağlığında çok önemli işlere imza atmış bir grubuz. Pek çok takım Medical Park'ın sağlık güvencesi altındadır. Genç ve başarılı sporcumuz Asrın Rodi PAK'ın da hem genç yaşı hem de Uşak'ı Avrupa da ve Dünyada temsil etmesi bakımından bizim için önemli bir ayrıcalığı var. Alanında uzman ve deneyimli kadromuzla Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu yolunda her daim yanındayız, başarılarının artarak devam etmesini gururla seyrediyoruz" dedi.

Asrın Rodi Pak;'Motorun üzerinde olmak ve yarışmak olmazsa olmazlarımdan. Ailemin de spora gönül vermeleri ve bana olan destekleriyle bugünlere geldim. Bu koşuşturma içinde bir taraftan da okul hayatıma devam ediyorum. Sporu, insanın ufkuna, bilincine, hem bedensel hem de zihinsel sağlığına katkısı nedeniyle asla öğrenime bir engel olarak görmüyorum. Aksine daha disiplinli ve sistemli olduğunuz için başarınız yüksek oluyor. Her seneyi onur belgesi ile bitirdim. Bu noktada yaptığım spora ve kazandığım başarılara değer verip, eğitimim konusunda destekleri ve yardımları esirgemeyen tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Medical Park gibi güçlü bir kurumun yanımda olması bana daha çok güven ve cesaret veriyor" dedi.

Anne Gülten PAK'a yarışlarda oğlunun yanında olmak ve fotoğraflarını çekerken hissettikleri sorulduğunda; "Hız kontrollüyse hızdır ve parkurda yapılan hız başarı, trafikte yapılan hız tehlikedir. Gençlerin eğitimini almadan motor kullanmamaları konusunda dikkat etmelerini rica ediyorum" dedi.

Uşaklı Şampiyonun Sağlığı Onlara Emanet

Uşaklı Şampiyonun Sağlığı Onlara Emanet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim