• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Urartu Göz Merkezi Hizmete Açıldı

Urartu Göz Merkezi Hizmete Açıldı
İpekyolu Belediye binasının yanında hizmete giren merkezin açılışına Van Valisi İbrahim Taşyapan, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Bekir Kaya, Tuşba...

Van'da Urartu Göz Merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

İpekyolu Belediye binasının yanında hizmete giren merkezin açılışına Van Valisi İbrahim Taşyapan, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Bekir Kaya, Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Veysel Keser, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile hastane yöneticileri katıldı. Kurdele kesimi ile başlayan tören, protokolün merkezi gezmesi ile devam etti. Açılışta bir konuşma yapan Van Valisi İbrahim Taşyapan, kentte yapılan her işi takdir ettiklerini belirtti. Van'da daha önce var olan bir müessesenin daha da geliştirilerek Van halkının hizmetine sunulduğunu vurgulayan Vali Taşyapan, "İlimiz güzel bir merkez kazandı. Zaten ilimiz sağlık açısından çok kötü bir durumda değil. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanemiz, kardiyovasküler hastanemiz, çocuk hastanemiz, üniversitemizin tıp merkezi, bunlar çok nitelikli sağlık kuruluşlarıdır. Bunun yanında özel hastanelerimiz de var. Bunların hepsi insanımıza hizmet için kurulmuşlardır. İnsanı merkeze koymayan hiçbir iş hedefe varamaz. Önemli olan insandır. İnsan kainatın en değerli varlığıdır ve bütün bu yatırımlarda onun içindir. Her insanımız değerlidir, hiçbir insanımızı hiçbir şekilde belirsizleştiremeyiz. İnşallah Vanlılar, başka yerlere gidip şifa aramadan, kendi illerinde sağlık hizmeti alacaklardır. Ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Urartu Göz Merkezi doktorlarından Baran Bari ve Atilla Yazıcıoğlu ile eski MEB Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Şaban Şimşek'in konuşmaları ile devam eden program, ikramlarla son buldu.

Urartu Göz Merkezi Hizmete Açıldı

Urartu Göz Merkezi Hizmete Açıldı

Urartu Göz Merkezi Hizmete Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim