• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Ulukışla’lı Muhtarlar Teşekkür Ziyaretinde

Ulukışla’lı Muhtarlar Teşekkür Ziyaretinde
Niğde'nin Ulukışla İlçesine bağlı köy ve kasaba muhtarları Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, İl Genel Meclisi Mahmut Peşin ve İl Özel İdare Genel Sekreteri...

Niğde'nin Ulukışla İlçesine bağlı köy ve kasaba muhtarları Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, İl Genel Meclisi Mahmut Peşin ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol'a Ulukışla köylerine verilen hizmetler nedeniyle teşekkür ederek plaket verdiler.

30 kişilik Muhat grubu önce Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ı Valilikte ziyaret ederek teşekkür plaketi verdiler. Burada Muhtarlar Kenan Ünal, Niğde Valiliğinin ve Özel İdarenin Ulukışla köylerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Muhtarlar Vali Kılıç'la görüşmelerinde konuşan Muhtar Kenan Ünal yaptığı konuşmasında şunları söyledi; "Göreve başladığınız zamanda Niğde'nin tüm köylerine olduğu gibi Ulukışla ilçesinin 38 köyüne de çok sayıda hizmetiniz oldu. Su, Kanalizasyon gibi hizmetler yapılıp köylerimiz şehirlerle yarışır hale gelmiştir. Köylerimiz Şehir Olsun projesi kapsamında Niğde'nin köylerine çöp toplama, halı sahalar, basketbol, voleybol sahaları. Köy okullarında kütüphane ve köylere meyve bahçeleri ve 12 köye plaka tanıma sistemi ile mobese takılması gibi sayamadığımız birçok hizmetlere köylerimiz kavuşmuştur" dedi.

Niğde'yi tanıdıktan sonra Niğde için kültür, sanayi, ticaret, ekonomi gibi konularda Niğde'ye ne yapılabileceğinin analizini yaptıklarını belirten Vali Kılıç, 2015 yılının Niğde iççin altın bir yıl olduğunu söyledi. Vali Kılıç konuşmasının devamında şunları söyledi; "önümüzdeki 30 yılın temellerinin atıldığı verimli ve başarılı bir yıl olmuştur. Koca koca hizmetlerin kapısı aralanmıştır. Tıp Fakültesi kararı 2015 yılında resmi gazetede yayınlanmış ve son 8 yıldır ilk Tıp Fakültesi açılan il Niğde olmuştur. Elimizi değmediğimiz bir karış yer kalmadı. Ulukışla ilçesi Çiftehan-Bolkar projesi böyle güzel bir coğrafyası olan yer sadece burasıdır. Ulukışla'nın köyleri gerçekten güzel köyler. Sınırsız imkanları olan köyler. Bu yıl itibarı ile hiçbir köyde köylünün ayağı çamura değmemiştir her yer parke taşı döşenmiştir" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Muhtarlar Vali Kılıç'a plaket takdimin ardından hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ulukışla’lı Muhtarlar Teşekkür Ziyaretinde

Ulukışla’lı Muhtarlar Teşekkür Ziyaretinde

Ulukışla’lı Muhtarlar Teşekkür Ziyaretinde

Ulukışla’lı Muhtarlar Teşekkür Ziyaretinde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim