• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Uludağ Üniversitesi ile Türkiye Tenis Federasyonu ile işbirliğine gidiyor

Uludağ Üniversitesi ile Türkiye Tenis Federasyonu ile işbirliğine gidiyor
Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, Uludağ Üniversitesinde büyük bir tesis olduğunu belirterek, "Uludağ Üniversitesi'nde büyük bir...

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, Uludağ Üniversitesinde büyük bir tesis olduğunu belirterek, "Uludağ Üniversitesi'nde büyük bir potansiyel var. Bunları görüp geliştirmek için rektörümüz ile işbirliğine geldik." dedi.

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş'u makamında kabul etti. Ziyarette Tenis Federasyonu Başkan Vekili Gökhan Dönmez ve Bursa Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile Tenis Federasyonu il temsilcisi Göksel Yenigün de hazır bulundu.

BUGÜNÜ DEĞİL, ÖNÜMÜZDEKİ EN AZ 25 YILI PLANLIYORUZ

Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Büyük bir kampüse sahip 40 yılını tamamlamış üniversitemizin sadece bugününü değil, önündeki en az 25 yılın fiziksel planlamasını yapıyoruz. Tenis alanında Türkiye'nin önemli üniversitelerinin biriyiz. 8'i açık soft, 2'si açık, 2'si kapalı toplam 12 kortumuz var. Bunlardan 2'sini rehabilite edip üstünü kapatıp 12 ay boyunca öğrenci ve halkımızın aktif kullanımına açmayı hedefliyoruz" dedi.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş ise, Uludağ Üniversitesinde büyük bir tesis olduğunu belirterek, "Uludağ Üniversitesi'nde büyük bir potansiyel var. Bunları görüp geliştirmek için rektörümüz ile işbirliğine geldik. Rektörümüz spora ve sporcuya oldukça önem veriyor. Üniversitesi'nin bu bakımdan oldukça şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü sporun ve gençliğin içinde olan bir rektöre sahip." dedi.

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay'ın WTA turnuvasında büyük başarı elde etmesinin Türk Tenisi için çok önemli olduğunu aktaran Durmuş, "Katardaki turnuvada ilk kez bir Türk sporcu 3. Tura adını yazdırdı. Biz 10 yıldır bu günleri hayal ediyorduk. Dünya arenasında artık bir Türk sporcu şampiyonluğa aday. Turnuvanın 3. turunda kızımız eski Amerika Açık finalistiyle oynayacak inşallah onu da yenecek" dedi.

ANTRENMAN YAPABİLECEKLERİ ALANLAR GEREKİYOR

Bursa Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de, Uludağ Üniversitesi'nde spor etkinlikleri ve alanları oluşturulması için 3. Nesil üniversite modelinin Bursa ve üniversite için bir devrim olduğunu belirterek, "Tenis sporuna ilgi çocuklar ve gençler arasında her geçen gün artıyor. Bu tenisçi ordusuna fiziki anlamda antrenman yapabilecekleri yeni alanların oluşturulması oldukça önemli" dedi.

Cihan

Uludağ Üniversitesi ile Türkiye Tenis Federasyonu ile işbirliğine gidiyor

Uludağ Üniversitesi ile Türkiye Tenis Federasyonu ile işbirliğine gidiyor

Uludağ Üniversitesi ile Türkiye Tenis Federasyonu ile işbirliğine gidiyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim