• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Ülkü Ocaklarından Sözlü’ye Ziyaret

Ülkü Ocaklarından Sözlü’ye Ziyaret
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Yunus Uzunlular, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Yunus Uzunlular, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

Uzunlular, yönetim kurulu üyeleri, ilçe ocak başkanları, Çukurova Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin öğrenci konsey başkanlarının da yer aldığı ziyarette, Başkan Hüseyin Sözlü'ye kendilerine verdikleri destekten dolayı ve Ülkücü Hareket'e katkılarından dolayı minnettarlıklarını iletti.

Başkan Sözlü'nün yıllar sonra ülkücü tabanın, Milliyetçi Hareket Partisi'nin bayrağını Çukurova'da dalgalandırdığını vurgulayan Ülkü Ocakları Başkanı Uzunlular, "Büyükşehir Belediye Başkanımız ülkücülerin gönüllerinde taht kuran bir başkan olarak tarihte yerini almıştır. Bizler Ülkü Ocakları yöneticileri olarak Ülkü Ocak'lı arkadaşlarımla beraber Büyükşehir Belediye Başkanımızın her daim yanındayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Adana için bir şanstır. Ülkücü hareket içerisinde, Büyükşehir Belediye Başkanımızı tanımayan ve bir şekilde gönül bağı olmayan hiç kimse yoktur. Çünkü Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sözlü, Ceyhan Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Ceyhan Belediye Başkanlığı yaptığı dönemden bu yana teşkilatlarımızla ilişkisini her zaman diri tutmuş, hiç bir vakit desteğini esirgememiştir. Geçmişte yurdun dört bir yanında yaptığımız görevler sırasında da desteğini hep yanıbaşımızda hissettik. Ülkü Ocaklarının afet dönemlerinde halkımızın yardımına koşabilmek amacıyla oluşturduğu Bozkurt Arama Kurtarma Yapılanmasına verdiği destekten dolayı, canlıların yaşam hakkına saygının en güzel örneklerinden olan; kışın soğukta donma ve açlıktan ölme tehlikesi içinde bulunan sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığımız çalışmalara verdiği destekten ötürü, bir de gençlerimize eğitim ve sosyal faaliyetler gibi konularda aktardığı destekten dolayı, kendisini özellikle teşekkür ediyorum" dedi.

Yunus Uzunlular, Başkan Hüseyin Sözlü'ye, Adana'ya ve Türkiye'ye hizmet yolunda ve onun dahil olduğu her konuda destek vermeye, ellerini taşın altına koymaktan öte, gövdelerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten ötürü çok mennun olduğunu belirten Başkan Hüseyin Sözlü ise, "Gençler her zaman benim siyaseten beslendiğim kaynaktır. Gençlerin bulunduğu yerde benim yüzümde tebessüm olur. Birlikte çıktığımız yolda yanımda olmanız bana güç veriyor. Ben de başta Yunus Uzunlular Başkanım olmak üzere her birinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yunus Uzunlular, Adana Ülkü Ocakları Teşkilatı adına Başkan Hüseyin Sözlü'ye, kendilerine verdiği destekten dolayı plaket sundu.

Ülkü Ocaklarından Sözlü’ye Ziyaret

Ülkü Ocaklarından Sözlü’ye Ziyaret

Ülkü Ocaklarından Sözlü’ye Ziyaret

Ülkü Ocaklarından Sözlü’ye Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim