• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi Kuruldu

Ülkü Ocakları Bayanlar Birimi Kuruldu
Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından kurulan "Bayanlar Birimi'nin başına Öznur...

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından kurulan "Bayanlar Birimi'nin başına Öznur Bulut getirildi.

Ocak binasında gerçekleşen programa, Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ersan Coşkun ve ocak yönetimi katıldı. Kapılarının bütün bayanlara açık olduğunu belirten Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ersan Coşkun, şunları söyledi:

"Bizler her zaman genç kardeşlerimizin vatana millete hayırlı birer evlat olabilmeleri için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz ilçemiz nüfus olarak bir hayli büyümekte birçok erkek öğrencimiz ve ülküdaşımız ocak ateşinde kavrulmakta, ülkesini devletini milletini seven birer kahraman olma yolunda ilerlemektedir. Yine unutulmamalı ki, bu kahramanları doğuranlar da kıymetli annelerimizdir. Bizler geleceğin annelerini ocaklarda yetiştirmek için Bayanlar Birimimizi kurarak Öznur hanımı atadık. Ülkücü genç nesiller yetiştirirken, kadınlarımızı, kızlarımı geleceğin annelerini dışarıdaki kötülüklerden uzaklaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Türk töresinde ve İslamiyet'te önemi, ayaklarının altına cennet vaat edilen annelerimizin ellerinden öper ocak ateşinde kavrularak vatanına milletine hayırlı birer evlat olacak bayan kardeşlerimizi emanet ettiğimiz Öznur hanım'a görevinde başarılar dilerim Allah utandırmasın" dedi.

Böyle bir göreve layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirten Öznur Bulut, "Allah'ın izniyle bütün zorlukların üstesinden geleceğiz. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Ülkücü harekete mensup bireyler olarak üzerimize düşeni yapacak, başta eğitim olmak üzere her alanda kendimizi geliştireceğiz. Ülkücü hareketin en çok ihtiyacı olan yetişmiş, alanında uzman olmuş bireylerdir. Bu bağlamda bizlere düşen genç Asenalarımıza destek olmak, eğitim hayatlarını başarıyla tamamlamalarını sağlamak ve yarının ülkücü nesillerini yetiştirecek birer anne adayı olacaklarını hatırlatmaktır" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim