• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Tütüncü, İHL Öğrencileri İle Buluştu

Tütüncü, İHL Öğrencileri İle Buluştu
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencileri ile buluştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencileri ile buluştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Gençlik Buluşmaları" eğitim çalışması kapsamında mezun olduğu Antalya Anadolu İHL'nin öğrencileriyle bir araya geldi. Tütüncü, okulun konferans salonunda İmam Hatip okullarının önemini anlattı ve okul yıllarındaki hatıralarını paylaştı.

"ANTALYA İHL'DE HATIRALARIM VAR"

Tütüncü, "1990 ile 1996 yılları arasında ortaokul ve lise dönemimi bu okulda öğrenci olarak geçirdim. Bu okulda çok hatıralarım var. Belediye başkanı olduktan sonra bir çok okullara gidiyorum. Ama buraya geldiği zaman geçmişin hatıraları, geçmişin güzellikleri hep gözlerimde canlanıyor. Hatıralarımda o günler yeniden hayat buluyor. Burada duygusal bir havaya bürünüyorum" diye konuştu.

"İHL'DE BU ŞEHRİ YÖNETMEYİ HAYAL ETTİK"

Antalya İHL'de okurken şehri yönetme hayali kurduğunu anımsatan Tütüncü, "Bize bugünlerin hayalini kurduran aslında bu okuldur, bu ortamdır. Bugün ulaşmadığımız bir çok hedefin hayalini bu okulda kurduk. Okulda bir arkadaş grubumuz vardı. Onlarla bu şehri ve bu ülkeyi yönetmeyi konuşurduk. O arkadaşlarımızın kimisi vali, kimisi hakim oldu. Bizleri yetiştiren, vizyon kazandıran, düşünce dünyamızın çekirdeğini oluşturan yerdir burası. İmam Hatip, okulların en güzelidir ve siz bu okulların talebisiniz. Ne mutlu size" dedi.

Söyleşinin ardından öğrencilerin sorularını da cevaplayan Başkan Hakan Tütüncü, 9, 10, 11. sınıfta ilk dönem taktir belgesi alan öğrencilere "Ufka Yolculuk Yarışması" kapsamında Hadis kitabı hediye etti.

Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karabacak, Okul Müdürü Osman Musara da Tütüncü'ye ziyaretin anısına hediye takdiminde bulundular.

Tütüncü, İHL Öğrencileri İle Buluştu

Tütüncü, İHL Öğrencileri İle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim