• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?
Gündemde bugün..


1- 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resepsiyon verecek.

-  TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 81 ilden gelen öğretmenleri kabul edecek.

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve beraberindeki heyet, Anıtkabir'i ziyaret decek. Avcı daha sonra Bakanlıkta öğretmenlerle bir araya gelecek.  

2 - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ayrı ayrı kabul edecek.

3 - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kapalı grup toplantısında milletvekilleriyle bir araya gelecek.

4- HDP Meclis Grubu toplantısı yapılacak.

5-  TBMM Genel Kurulu toplanacak. 

6- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide’yi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edecek. 

7- Merkez Bankası Para Politikası Kurulu kasım ayı toplantısında faiz kararını açıklayacak.

8- TÜİK, ocak-eylül dönemine ilişkin yapı izin ile kasım ayına yönelik sektörel güven endeksi istatistiklerini açıklayacak.

9- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik, Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi'nin düzenleyeceği, "Kudüs'ün Turizm Potansiyeli Çalıştayı"na katılacak. 

10- UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında E, F, G ve H gruplarında 8 maç oynanacak. BATE-Bayer Leverkusen, Zenit-Valencia, Barcelona-Roma, Arsenal-Dinamo Zagreb, Bayern Münih-Olympiakos, Porto-Dinamo Kiev, Maccabi Tel Aviv-Chelsea ve Olympique Lyon-Gent maçları yapılacak.

11- Atletico Madrid-Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Galatasaray Antrenörü Claudio Taffarel ve Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Vicente Calderon Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

- Atletico Madrid ve Galatasaray, son antrenmanlarını yapacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim