• BIST 10247.75
  • Altın 2395.162
  • Dolar 32.2695
  • Euro 34.6233
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 19 °C

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?
Gündemde bugün..

1- TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası Bölge Müdürlüğü kompleksi, depo ve tarım binası açılışını yapacak, Şehit Hasan Subaşı Köprüsü, Tonus Kalesi ve Altınyayla Belediyesi sosyal tesis açılışlarına katılacak.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iş adamlarıyla bir araya gelecek.

3- Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı yapacak. 

4- Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Stratejik Düşünce Enstitüsü tarafından Meyra Palace Otel'de düzenlenen "Ortadoğu Düşünce Kuruluşları Buluşması" toplantısına katılacak.

5- Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan, Hatay Reyhanlı Cilvegözü Hudut karakolunda şehit olan piyade er Gökhan Çakır'ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirecek, çeşitli temaslarda bulunacak, sivil toplum kuruluşları ve sendikalarla görüşecek.

6- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor. 

7- Irak'ın başkenti Bağdat'ta 18 Türk işçinin kaçırılmasıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor. 

- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor. 

8- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

9- İsrail askerlerinin Yahudi yerleşimciler eşliğinde Mescid-i Aksa'ya girişi ve ardından Filistinlilere müdahalesi ile yaşanan olaylara ilişkin gelişmeler izleniyor.

10- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, ABD Dışişleri Bakanlığının Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Victoria Nuland’ı kabul edecek.

11- TÜİK, haziran ayı işgücü istatistiklerini açıklayacak.

12- Hazine Müsteşarlığı, 5 ve 7 yıl vadeli 2 tahvil ihalesi düzenleyecek.

13- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) temmuz ayına ilişkin Kısa Vadeli Dış Borç İstatistikleri verilerini açıklayacak

14- UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarının heyecanı 4 grupta oynanacak 8 maçla başlayacak. Galatasaray, İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'i misafir edecek.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim