• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?
Türkiye ve dünya gündeminde bugün neler var?

1- -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Saray'ında düzelenen Anadolu Aslanları İş Adamları Derneğinin (ASKON) 9. Olağan Genel Kurulu toplantısına ardından da İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası Kapanış Toplantısı'na katılacak.

(İstanbul)

2- Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Andonis Samaras'ın katılımıyla, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi 3. Toplantısı yapılacak. İki lider, aile fotoğrafı çekimine katıldıktan sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek. Davutoğlu, Radikal Sol Koalisyonu Partisi (SYRIZ) lideri Aleksi Çipras’ı kabul edecek

- Başbakan Davutoğlu Atina'daki temaslarını tamamladıktan sonra yurda dönecek, Başbakanlık Resmi Konut'ta düzenlenen Çözüm Süreci Toplantısı'na katılacak.

(Atina/Ankara)

3- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, resmi bir ziyaret için Umman'ın Başkenti Muskat'a gidecek. Çiçek, Muskat'ta Türk vatandaşları ile bir araya gelecek.

(Ankara-Muskat)

4- Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi 3. Toplantısı, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Andonis Samaras'ın katılımıyla yapılacak.

- Atina'daki temaslarını tamamladıktan sonra yurda dönecek Davutoğlu, Başbakanlık Resmi Konut'ta düzenlenen Çözüm Süreci Toplantısı'na katılacak.

(Atina/Ankara )

5- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde Güçlü Çiftçi Güçlü Türkiye Toplantısı'na katılacak. 

(Ankara)

6- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ASKON 9. Olağan Genel Kurulu'na, Avrasya Bir Vakfınca düzenlenen "Türkiye'nin yeni bir pakt oluşturma potansiyeli ve yeni dünyada Türkiye'nin yeri" konulu konferansına ve AK Parti Ümraniye İlçe Kongresi'ne katılacak. 

(İstanbul) 

7- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Lykia World&Links Golf'de düzenlenen 19. Milli Eğitim Şurası Genel Kurulu kapanışına katılacak.

(Antalya)

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, partisinin Uşak il kongresi ile Orman Yangınlarıyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı'na iştirak edecek.

(Uşak/İzmir)

9- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kadın Sağlıkçıları Dayanışma Derneğince Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen "Elimi Tutar mısın?" sempozyumu ve sergi açılışına katılacak.

(İstanbul)

10- Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta, Balıkesirspor-Fenerbahçe, Galatasaray-Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor-Mersin İdmanyurdu, Gençlerbirliği-Gaziantepspor maçlarıyla başlayacak.

11-  Türkiye Basketbol Ligi'nde 9. hafta, Rönesans TED Ankara Kolejliler-Beşiktaş İntegral Forex, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Türk Telekom, NSK Eskişehir Basket-Torku Konyaspor, Darüşşafaka Doğuş-TOFAŞ, Pınar Karşıyaka-Trabzonspor Medical Park müsabakalarıyla başlayacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim