• BIST 9885.87
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Türkiye ve Dünya gündeminde bugün neler var

Türkiye ve Dünya gündeminde bugün neler var
Türkiye ve Dünya gündeminde bugün neler var?

1- CHP 18. Olağanüstü Kurultayı'nda seçilen Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

(Ankara)

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İnegöl Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğünün açılış törenine katılacak. 

(Bursa)

3- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin Yılın Başarılı Habercileri Yarışması'nın ödül törenine katılacak.

(Diyarbakır)

4- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz,  11. Yalta Avrupa Stratejisi Toplantısı çerçevesinde Ukrayna'da düzenlenen, "AB ile Ortaklık Anlaşması ve Rusya ile İlişkiler- Zor mu? Ya da Muhtemel mi?" başlıklı panelde konuşma yapacak, Kırım Tatarları lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ile görüşecek. 

(Kiev)  

5- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İslam, Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezinin (IRCICA) Uluslararası Hat Sanatı Buluşması'na katılacak. 

(10.00)

6- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 733. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri programı kapsamında, Söğüt Belediyesini, Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ve esnafı ziyaret edecek.

(Bilecik) 

7- ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Mısır'a ziyarette bulunacak, Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi ve Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri ile görüşecek.

(Kahire)

8- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Gürcistan Uzlaşma ve Sivil Eşitlikten Sorumlu Devlet Bakanı Paata Zakareishvili ile görüşecek, Ahıska'da temaslarda bulunacak. 

(Tiflis/Ahıska)

9- Özbekistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nın altıncı gününde, grekoromen stilde 66, 80 ve 130 kilolarda madalyalar sahiplerini bulacak.

- Türk milli takımından 66 kiloda Atakan Yüksel, 80 kiloda Selçuk Çebi ve 130 kiloda Rıza Kayaalp mindere çıkacak.

(Taşkent)

10- Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta Gençlerbirliği-Bursaspor, Kardemir Karabükspor-İstanbul Başakşehir, Galatasaray-Eskişehirspor,Torku Konyaspor-Balıkesirspor maçlarıyla başlayacak.

(Ankara/Karabük/İstanbul/Konya)

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim