• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Türkiye Petrolleri Bölge Müdür Bütün ATSO’yu Ziyaret Etti

Türkiye Petrolleri Bölge Müdür Bütün ATSO’yu Ziyaret Etti
Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürü Salih Bütün, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu'ya nezaket ziyareti...

Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürü Salih Bütün, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu'ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu'yu ziyaret eden Türkiye Petrolleri Bölge Müdürü Salih Bütün, amaçlarının tüm kurumlarla birlikte Adıyaman'ı kalkındırmak olduğunu belirtti.

Konuşmasında kurumlar arası diyalog ve işbirliğine dikkat çeken Salih Bütün; "El birliğiyle Türkiye Petrolleri, Ticaret ve Sanayi Odamız ve diğer kurumlarla birlikte Adıyaman'ı kalkındırmaktan başka gayemiz yok. İnşallah bu yolda Adıyaman'a katkıda bulunuruz. Biz istiyoruz ki; çok petrol üretelim devletimize, milletimize katkımız olsun. Çok ürettikçe de Adıyaman'a katkıda bulunalım hem Adıyaman kazansın hem memleket kazansın. Gayemiz bu yöndedir. Bu anlamda kurumlarımızla işbirliğine önem veriyoruz. Ticaret ve Sanayi Odamızla da zaman zaman istişare ediyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, "Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü Adıyaman'da önemli bir kurumdur. Ülkenin cari açığını kapatan bir kurumun başındaki insan olarak konumunu ve kendisini önemsiyoruz. Türkiye'de üretilen petrolün yüzde 25'i ilimizde çıkıyor. Bu nedenle de Türkiye Petrolleri ilimizin lokomotif kurumlarındandır. Ayrıca ilimize gerek valiliğimize, gerekse belediyelerimize asfalt katkısı yapmaktadırlar. Müdürümüzün de kendi yetkisiyle Adıyaman'a sosyal ve kültürel yönden katkılarının olduğunu biliyorum. Ondan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Biz her zaman işbirliğine açığız. Bizim için söz konusu Adıyaman ise gerisi teferruattır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim