• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Turkcell Haftanın Maçıyla Antalya’da Futbol Şöleni Yaşandı

Turkcell Haftanın Maçıyla Antalya’da Futbol Şöleni Yaşandı
Turkcell'in Kulüpler Birliği Vakfı işbirliği ile Süper Lig'de her hafta gerçekleşecek "Turkcell Haftanın Maçı'nın ilki Antalyaspor-Medipol Başakşehir...

Turkcell'in Kulüpler Birliği Vakfı işbirliği ile Süper Lig'de her hafta gerçekleşecek "Turkcell Haftanın Maçı'nın ilki Antalyaspor-Medipol Başakşehir takımları arasında oynandı. Anadolu illerinde futbolu şölene dönüştürmeyi amaçlayan Turkcell, hazırladığı etkinlik alanıyla iki gün boyunca Antalyalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Turkcell etkinlik alanını aileleriyle ziyaret eden Antalyalılar, futbol heyecanını doyasıya yaşadı. Antalyasporlu oyuncuların da futbolseverlerle buluştuğu etkinlikte çeşitli futbol aktiviteleri düzenlendi.

'Futbol Ne Güzel Şey" söylemiyle Türk futbolunun marka değerinin yükselmesine katkı sağlamayı amaçlayan Turkcell'in Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) ile işbirliği çerçevesinde hayata geçirdiği "Haftanın Maçı" projesinin ilk karşılaşması Antalyaspor - Medipol Başakşehir takımları arasında, Antalya Arena'da oynandı. Tribünleri dolduran binlerce Antalyalının izlediği karşılaşmada Medipol Başakşehir, rakibini 2-1 mağlup etti.

3 BİN ZİYARETÇİ, 255 MAÇ BİLETİ

Yeşil sahanın coşkusunun Antalya'ya taşındığı "Turkcell Haftanın Maçı" etkinliği için 16 Ocak günü 5M Migros otoparkında 225 metrekarelik etkinlik alanı oluşturuldu. Yaklaşık 3 bin kişinin ziyaret ettiği etkinlikte 255 kişiye maç bileti, 300 kişiye Antalyaspor ürünleri hediye edildi. Kamp öncesi etkinlik alanını ziyaret edip futbolseverlerle buluşan Antalyaspor oyuncuların renk kattığı organizasyonda ziyaretçiler, birbirinden eğlenceli futbol aktiviteleriyle keyifli saatler geçirdi. 17 Ocak Pazar maç gününde de bilet ve Passolig kart dağıtımlarının devam ettiği etkinlikte, 307 futbolsever Turkcell alanında ücretsiz olarak Passolig kart sahibi oldu.

GOLLERCEPTE'DE 25 BİN KİŞİ TAKİP ETTİ

Turkcell GollerCepte 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında da futbol heyecanını taraftarların cebine taşımaya devam ediyor. 17 Ocak Pazar günü karşı karşıya gelen Antalyaspor - Medipol Başakşehir maçını 25 bin kişi takip ederken goller ve maç özeti 2500 kez izlendi.

Turkcell Haftanın Maçıyla Antalya’da Futbol Şöleni Yaşandı

Turkcell Haftanın Maçıyla Antalya’da Futbol Şöleni Yaşandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim