• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Türk Yıldızları Şanlıurfa semalarında gösteri yapacak

Türk Yıldızları Şanlıurfa semalarında gösteri yapacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Şanlıurfa'nın kurtuluş yıl dönümü etkinliklerinde Türk Yıldızları Gösteri Şöleni...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Şanlıurfa'nın kurtuluş yıl dönümü etkinliklerinde Türk Yıldızları Gösteri Şöleni yapılacağını söyledi. Aynı gün Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından şeref madalyası verilmesi bekleniyor.

Şanlıurfa'da düzenlenecek olan Bakanlar Kurulu toplantısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'yı önemli ölçüde ilgilendirecek olan büyük projelerimizi Bakanlar Kurulu'nda Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na sunacağız." dedi.

'Halk Buluşmaları" kapsamında her hafta bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelerek halkın taleplerini yerinde dinleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak Karaköprü'de yapacakları çalışmaları vatandaşlarla paylaştı. Vatandaşların talep ve önerilerini bir bir anlattığı programda, Başkan Nihat Çiftçi, Karaköprülülerin her alanda vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. Çiftçi, "Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi yol ve su medeniyettir sözünden hareket ediyoruz. AK Parti belediyeleri olarak bir değil biz sözüyle halkımıza hizmet yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Karaköprü ilçemizde dağları delerek yeni bulvarlar, yeni yollar açtık ve açmaya da devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda sadece asfalta yönelik değil alt ve üst yapı, yeşillendirme ile bakım onarımlarını da yaparak kaliteli ve uzun ömürlü işler çıkartıyoruz." diye konuştu.

"ULAŞIMDA KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ"

Şanlıurfa'nın trafik sorununu çözmek için kalıcı çözümler ürettiklerini belirten Başkan Çiftçi, "Karayolları 9. Bölge Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda 3 köprülü kavşağın ve Çevik kuvvet katlı köprülü kavşağın ihale çalışmalarına başladık. Şanlıurfa'nın farklı noktalarına yapacağımız köprülü kavşaklarımızdan birisi Karaköprü Belediyesi kavşağında yapılacak. Büyükşehir Belediyesi ve Karaköprü Belediyesi'yle ortaklaşa bir şekilde bölgede kamulaştırma çalışmalarını tamamladık. Allah'ın izniyle yapacağımız kavşakla uzun süredir ilçeyi ikiye ayıran yolu birleştirmiş olacağız. Şanlıurfa'nın en işlek caddelerinden biri olan Abide- Diyarbakır yolunda 2 adet köprülü kavşağımızın çalışmaları son süratle devam ediyor. Milletin lehine olan hiç bir çalışmadan korkmuyoruz ve üzerine gidiyoruz. Allah'ın izniyle kafamızda koyduğumuz çalışmaları tamamlıyoruz." diye ifade etti.

"11 NİSAN'DA ŞANLIURFA'YA ŞEREF MADALYASI VERİLECEK"

Şanlıurfalıları, Büyükşehir Belediyesi'nin 11 Nisan etkinliklerine davet eden Başkan Nihat Çiftçi, "97 yıl önce bu topraklar için mücadele etmiş olan ecdadımıza yakışır bir şekilde 11 Nisan Şanlıurfa'nın Kurtuluşu için büyük çalışmalar başlattık. Allah'ın izniyle verdikleri onurlu mücadele için 1 ay önce Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na hem yazılı hem de sözlü bir şekilde müracaat ettiğimizde memnuniyetle karşılayarak Şanlıurfa'ya gelip Şeref Madalyasını vereceklerinin müjdesini verdi. 11 Nisan Pazartesi günü saat 10.30'da Kapalı Spor Salonu'nda Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı 11 Nisan Şanlıurfa'nın Kurtuluş Programı'na tüm halkımızı davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

TÜRK YILDIZLARI ŞANLIURFA SEMALARINI RENKLENDİRECEK

Büyükşehir Belediyesi olarak ilkleri yapmaya devam ettiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, ilk kez Tük Yıldızları ekibinin Şanlıurfa'yı renklendireceğinin müjdesini vererek, "11 Nisan Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşu programları kapsamında Milli Savunma Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde, Şanlıurfa'ya ilk kez 10 Nisan Pazar günü saat 13.00'de Eyyübiye bölgemizde bulunan Eski Havaalanı'nda 7 uçaktan oluşan Türk Yıldızları Gösteri Ekibi sizlerle buluşacaktır. Tüm Şanlıurfalıları, bu özel güne davet ediyorum. Birlik ve beraberliğimizle Şanlıurfa'da ilkler AK Parti hükümetlerinin ve AK Parti belediyelerinin özverili çalışmalarıyla gerçekleşiyor." şeklinde konuştu.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim