• BIST 9908.63
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Türk Telekom İle İlgili Sorunlar Masaya Yatırıldı

Türk Telekom İle İlgili Sorunlar Masaya Yatırıldı
AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün başkanlığında düzenlenen Bölge...

AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün başkanlığında düzenlenen Bölge Müdürlükleri ile toplantıların üçüncüsü Türk Telekom ile Erguvan tesislerinde gerçekleştirildi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Bölge Müdürlükleri ile Düzce'nin sorunlarını ele alan toplantıların üçüncüsü Türk Telekom ile yapıldı. Düzce Belediyesi Erguvan tesislerindeki toplantıya AK Parti Düzce Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin, il ve ilçe belediye başkanları, Belediye ve İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekilleri ve parti yöneticileri ile Türk Telekom İl Müdürü İlhan Aytekin katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "Düzce'mizin sorunlarını bütünüyle ele aldığımız toplantıların üçüncüsünü Türk Telekom ile gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra DSİ ve Karayolları ile toplantılar düzenlemiştik. Biliyorsunuz bu toplantılarla sorunlarımızı Bakanlarımıza iletiyoruz. Bu toplantılar kapsamında DSİ ile yaptığımız toplantının ardından Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu ilimizde ağırladık ve müjdeleri aldık. Bu yüzden yaptığımız toplantılarda özellikle belediyelerimiz kendi sorunlarını bire bir anlatıp çözüm hakkında da bilgi alışverişine bulunabiliyorlar. Türk Telekom toplantımızda da aynı sistemle başkanlarımız sorunlarını ve taleplerini dile getirecekler" dedi.

Ardından konuşan AK Parti Düzce Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Dr. Faruk Özlü, "İlimizin tüm sorunlarını dile getirdiğimiz önemli toplantılara imza atıyoruz. Türk Telekom toplantımız da bu konuda bize ve ilimize ışık tutacaktır. Özellikle sorunların çözümü için yapılacak olan girişimler bizim için çok önemli. Dolayısıyla bu toplantıları önemsiyoruz. Önümüzdeki süreçte bu toplantılarımızdan çıkan sonuçları Ankara'da Bakanlarımıza üç milletvekili olarak ileteceğiz" diye konuştu.

Ardından AK Parti Düzce İl Başkanlığının düzenlediği Türk Telekom toplantısında sorunlar masaya yatırıldı.

Türk Telekom İle İlgili Sorunlar Masaya Yatırıldı

Türk Telekom İle İlgili Sorunlar Masaya Yatırıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim