• BIST 9908.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Türk Tarım Orman Sen, Erzurum'da bölge istişare toplantısı yaptı

Türk Tarım Orman Sen, Erzurum'da bölge istişare toplantısı yaptı
Türk Tarım Orman Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci'nin katılımıyla Erzurum Şube Müdürlüğü tarafından istişare toplantısı düzenlendi.

Türk Tarım Orman Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci'nin katılımıyla Erzurum Şube Müdürlüğü tarafından istişare toplantısı düzenlendi. İl Müftülüğü salonundaki toplantıya Erzurum, Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars temsilcileri, şube başkanları ve üyeler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Adem Karadayı, memurların siyasi köleler haline getirilmek istendiğini söyledi. Yandaş memur konfederasyonunun memuru aldattığını iddia eden Karadayı, "Memurlar maalesef aldatıldı, hem de memuru savunması gereken yandaş bir konfederasyon tarafından." dedi. Türk Kamu Sen İl Temsilcisi Müfit Bayraktar ise son yıllarda siyasetçi ve bürokratların baskı, korku ve tehditlerle yandaş olmayan sendika üyeleri üzerinde ahlâksızca egemenlik oluşturmaya çalıştığını öne sürdü. Türk Kamu Sen üyelerinin istifa etmeleri için tehdit ve şantajın kol gezdiğini iddia eden Bayraktar, "Tehdit, şantaj ve ahlâksızca korkutmalarla bizleri davamızdan ve sendikamızdan koparamayacaklar." diye konuştu. Ağrı, Kars ve Iğdır temsilcileri de çalıştıkları kurumlarda kendilerine ve sendika üyelerine psikolojik baskı yapıldığını iddia etti.

Türk Tarım Orman Sen Genel Başkanı Demirci, baskı ve yıldırmalara rağmen her geçen gün üye sayılarını arttırdıklarını belirterek, memurların sendikal haklarını çok iyi öğrenmesi gerektiğini ifade etti. Milli ve manevi değerlerin korunup yaşatılmasında önemli bir sendikal görev üstlendiklerini söyleyen Demirci, "Bütün baskı ve yıldırmalara rağmen üye kayıt çalışmalarına hız vermeliyiz. Ülkemizin, milletimizin ve devletimizin bekası için milli ve manevi değerlerimize daha fazla sahip çıkıp yaşatmalıyız. Milli ve manevi değerlerini yitirmiş toplumlar, köle toplumlardır." diye konuştu.

Konuşmalardan sonra çalıştıkları kurumlarda emekliliğe ayrılan sendika üyelerine şükran plaketi verildi.Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim