• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Türk Sağlık Sen’den Huzurevine Ziyaret

Türk Sağlık Sen’den Huzurevine Ziyaret
Türk Sağlık Sen Manisa Şubesi Kadın Kolları üyeleri ve Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail Cider...

Türk Sağlık Sen Manisa Şubesi Kadın Kolları üyeleri ve Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail Cider Huzurevi ve Dinlenme Evini ziyaret ederek huzurevi sakinlerini sevindirdi. Huzurevinde kalan 40'ı erkek 12'si bayan toplam 52 yaşlıyı ziyaret ederek hal hatır soran sendika üyeleri, huzurevi sakinlerini verdikleri hediyelerle de mutlu etti.

Yaşlılar Haftası kapsamında adeta ziyaretçi akınına uğrayan Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail Cider Huruevi ve Dinlenme evini ziyaret eden Türk Sağlık Sen Manisa Şubesi Kadın Kolları üyeleri ve Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu yaşlılarla sohbet ederek verdikleri küçük hediyelerle onların mutlu olmalarını sağladı.

YAŞLISINA MİNNET DUYMAYAN MİLLETLERİN GELECEĞİ YOKTUR

Yaptıkları ziyaret hakkında bilgi veren Türk Sağlık Sen Kadın Kolları Başkanı Sevgi Erteker, "Ülkemizde her yıl 18-24 Mart yaşlılar haftası olarak kutlanmaktadır. Biz Türk Sağlık Sen Kadın Kolları olarak yaşlılarımız ve onlara sahip çıkmak adına insanlık ve yurttaşlık görevimizi yerine getirmek için buradayız. Yaptığımız bu ziyaretler sadece bu haftaya bağlı değil, her zaman yapmalıyız. Unutmamamız gereken bir gün hepimizin yaşlanacağıdır. Büyük Atatürk şöyle demiştir; "Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken tam gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur." Herkesin birbirine saygı ve sevgiyle empati kurarak yaşaması gerekmektedir. Sendikam ve arkadaşlarım adına bu güzel günde biraraya gelmemize vesile olduğu için teşekkür ediyorum." dedi.

Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu ise her yıl 17-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail Cider Huzurevi ve Dinlenme Evini ziyaret ettiklerini belirterek, "Kadın Kollarımızın düzenlemiş olduğu bu etkinlikle Manisa Büyükşehir Belediyesinin huzurevinde bulunan yaşlılarımızı ziyaret etmek için geldik. Bütün yaşlılarımızın yaşlılar haftasını kutluyoruz. Herkesi her zaman huzurevine gelmeye davet ediyoruz. Herkesin yaşlıları hatırlamasını ve buraları ziyaret etmesini istiyoruz. Tüm yaşlılarımıza iyi günler ve sağlıklı günler diliyoruz." şeklinde konuştu.

Türk Sağlık Sen Kadın Kolları üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten huzurevi sakinleri ise ziyaret için teşekkür ederek misafirleriyle sohbet etti.

Türk Sağlık Sen’den Huzurevine Ziyaret

Türk Sağlık Sen’den Huzurevine Ziyaret

Türk Sağlık Sen’den Huzurevine Ziyaret

Türk Sağlık Sen’den Huzurevine Ziyaret

Türk Sağlık Sen’den Huzurevine Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim