• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Türk Ocakları’ndan Terör Konferansı

Türk Ocakları’ndan Terör Konferansı
Türk Ocakları Edirne Şubesi, Deveci Han Konferans Salonu'nda "Üniversitelerde terör" konulu konferans düzenleyecek.

Türk Ocakları Edirne Şubesi, Deveci Han Konferans Salonu'nda "Üniversitelerde terör" konulu konferans düzenleyecek.

Türk Ocakları Edirne Şube Başkanı Yakup Öz, "Üniversitelerde terör" konulu konferansa Pamukkale Üniversitesi öğretim görevlisi ve aynı zamanda 21. yüzyıl Türkiye Enstitüsünde görev yapan İkbal Vurucu'nun konuşmacı olarak katılacağını söyledi. Öz, 20 Şubat 2016 Cumartesi günü saat: 18,30 da düzenlenecek olan konferansa Edirne halkını beklediklerini ifade etti.

"DÜŞMANLARI KORKUTAN EN BÜYÜK SİLAHIMIZ, BERABERLİĞİMİZDİR"

Ankara'da yaşanan terör saldırısını, "Hain Saldırı" olarak nitelendiren Türk Ocakları Edirne Şube Başkanı Yakup Öz, "Bir kez daha yüreğimizden vurulduk. Bir kez daha, terörün karanlığı Anakaramızın üzerine çöktü. Yastayız, şehitlerimize Cenabı-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına ve saldırının acısını derinden hisseden milletimize sabırlar niyaz ediyoruz. Türkiye'mizin varlığına kasteden tehdidin her geçen gün büyüdüğü tehlikeli bir dönemeçteyiz. Tarih boyunca benzer badireleri defalarca atlatan, ateşle her imtihanını şerefle veren Türk milleti, elbette bu hain taarruzu da püskürtebilecek kudrettedir. Tek bir şeye muhtacız; içerdeki kavga ve çekişmeleri bir kenara bırakıp büyük tehdidi omuz omuza göğüslemeyi başarmalıyız. Türk milleti ve devletinin düşmanlarını korkutan en büyük silahımız, beraberliğimizdir. Şehitlerimizin ruhlarını şad etmek, etrafımızdaki kuşatmayı kırmak için birlik ve beraberliğimizi kuşanma zamanıdır" dedi.

TÜRK OCAKLARI, KAN BAĞIŞLAYACAK

Öte yandan Türk Kızılayı'na kan bağışladıklarını kaydeden Öz, "Tüm Edirne halkını 21 Şubat 2016 Pazar günü saat 11.00 ile 17.00 arası şubemizde kampanyamıza destek olmak üzere sizleri saraçlar caddesi 2. Vakıf İş Han'ında bulunan Türk Ocakları binamıza bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim