• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Türk Metal’den Başkan Demirtaş’a Ziyaret

Türk Metal’den Başkan Demirtaş’a Ziyaret
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan ile sendika temsilcileri Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ı makamında...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan ile sendika temsilcileri Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek "Sonuna kadar arkanızdayız" mesajı verdi.

Türk Metal Şube Başkanımız Metin Ercan beraberinde Şube Sekreteri Yakup Yılmaz, Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Sonar Uslubaş, Şube Eğitim Sekreteri Mehmet Karakaya, İş Yerleri Baş Temsilcisi Turgay Kavak ve iş yeri temsilcileri ile birlikte Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ı ziyaret etti. Başkan Demirtaş'ı geçirdiği rahatsızlık sonrası yöneticiler olarak ziyaret ettiklerini belirten Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, bu günde iş yeri temsilcileri ile ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Demirtaş'ın her zaman işçinin yanında yer aldığını anlatan Ercan şunları söyledi; "Geçmiş süreçte yaptığımız eylemle beraber bizi ilk arayan işçi dostu belediye başkanımız yanımızda olduğunu belirtmiştir. Biz de her daim, iyi gününde nasıl ki yanındaysak, kötü günlerinde de her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Aynı zamanda beldede yaptığı başarılı çalışmalarının da devamını diliyorum. Sonuna kadar arkasındayız."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş da, her zaman Türk Metal'in yanında olduğuna söyledi. Demirtaş konuşmasında "Biz de her zaman sendikanın ve emekçinin yanındayız. Biz ağabey-kardeş gibiyiz. Farklı bir düşüncemiz yok. İyi ve kötü günde dirsek temasında olarak destekçileriyiz. İsteyen de istediği gibi düşünebilir" dedi.

Gülüç Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Sarı ve Çetin Demirci'nin de hazır bulunduğu ziyarette güncel konular üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu.

Türk Metal’den Başkan Demirtaş’a Ziyaret

Türk Metal’den Başkan Demirtaş’a Ziyaret

Türk Metal’den Başkan Demirtaş’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim