• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Turhan: “Bu Takım Düşmeyecek”

Turhan: “Bu Takım Düşmeyecek”
3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Çine Madranspor, evinde mağlup ettiği Van Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek umutlarını tekrar...

3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Çine Madranspor, evinde mağlup ettiği Van Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek umutlarını tekrar yeşertti.

Çine Madranspor'da alınan Van Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile yüzler gülmeye başladı. Bergama deplasmanında aldığı galibiyet ile kurtuluş ışığını yakan Çine Madranspor Van Büyükşehir Belediyespor'u da mağlup ederek alt sırlardan kurtulmak için çırpınışını devam ettiriyor. Sezonun ikinci yarısında 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile iyi bir ivme yakalayan Madranspor, sezon başından bu yana da ilk kez üst üste iki galibiyet aldı.

"MÜTHİŞ BİR İVME YAKALADIK"

İyi bir maç oynadıklarını ve rakibe pozisyon vermediklerini kaydeden Çine Madranspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, "Geçen haftaki Bergama galibiyetinin önemini bu maçı kazanarak göstermek istiyorduk. O maçtan sonra tüm takım halinde çok iyi bir hafta geçirdik. Yine bu maça çok iyi hazırlandık. Bu maçı kazanamadığımız takdirde çok geri düşeceğimizin bilinci içinde maça çıktık. 90 dakikada rakibe bir pozisyon vermedik. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Özellikle ikinci devre rüzgara karşı topu yere indirdik. Net gol pozisyonlarımız var. Ama rakibimiz top oynamaya değil, oynatmamaya gelmiş. Olayı çok çirkinleştirerek, yerlerde yatarak, futbol adına pozitif bir şey sahaya sürmeden tamamen bir puan için gelmişler. Komple takım halinde kapandılar. Ama ikinci devre sağdan ve soldan yaptığımız ataklarla çok pozisyonumuz vardı. Maçı kazanamasaydık gerçekten çok üzülürdüm. Müthiş bir ivme yakaladık" dedi.

"BU TAKIM DÜŞMEYECEK"

Bergama maçının ardından Van maçını da kazanarak bu işin bitmediğini bir kez daha gösterdiklerinin altını çizen Turhan, "Yüreğiyle oynayan ve takım ruhunu sahaya yansıtarak tek bir pozisyon vermeden kazanan tüm oyuncularımı kutluyorum. Bu takım düşmeyecek. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Tribüne gelerek bizi yalnız bırakmayan, ilk defa bu kadar içten son dakikaya kadar bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizi mutlu ettiler biz de onları mutlu etmeye devam edeceğiz. Oyun içinde 35 dakikada Mertgül'ün atılması aslında yanlıştı. Yapılmayacak bir hareketti. Rakip 10 kişi kalacakken bizde 10 kişi kaldık. Bu gibi konularda sinirine hakim olan takım ayakta kalır Mertgül için de kulüp içinde bir ceza düşünüyoruz" diye konuştu.

Turhan: “Bu Takım Düşmeyecek”

Turhan: “Bu Takım Düşmeyecek”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim