• BIST 9908.63
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Turhal Belediyesi’nde Yenilikler

Turhal Belediyesi’nde Yenilikler
Turhal Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Turhal Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Bugüne kadar sosyal anlamda birçok projeyi hayata geçiren Turhal Belediyesi, sosyal medyada da iletişim ağını genişletmeye devam ediyor. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve bu gelişmelere maksimum düzeyde ayak uyduran Turhal Belediyesi, yeni uygulamayla birlikte, öneri, istek ve şikayetleri Whatsapp üzerinden halktan alarak, daha hızlı geri dönüş sağlamayı hedefliyor.

Vatandaşlar Whatsapp uygulaması üzerinden 0 544 344 59 40 numaralı hatla şikayet ve taleplerini iletebilecek.

Turhal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğü tarafından yürütülen Beyaz Masa WhatsApp Hattı uygulamasını yerinde gören Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Turhal bizim sevdamız ve biz bu sevdaya hizmet için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerden birisi de "Alo Whatsapp Hattı'. Konuyla ilgili vatandaşlarımıza büyük sorumluluklar düştüğünü belirterek bizler, Turhal Belediyesi olarak ilçemizin gelişimine büyük önem veriyoruz. Bundan dolayı sorunların daha kısa sürede daha hızlı bir şekilde bizlere ulaştırılabilmesi için "Alo Whatsapp Hattı" kurduk. Whatsapp uygulaması ile hemşehrilerimiz ve mahalle muhtarlarının istek, şikayet, önerilerini fotoğraflı olarak hızlı şekilde alabileceğiz. "0544 344 59 40" numaralı telefondan vatandaşlarımız belediyemize ulaştırmak istediklerini whatshapp sayesinde çekip göndererek sorunları hızlı bir şekilde çözmüş oluyoruz. Halkımıza hayırlı olsun" dedi.

MUHTARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ AÇILDI

Turhal Belediyesi'nde Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün kurulduğunu açıklayan Bekler, "Muhtarlıklar masası yerel yönetim zincirinin en önemli halkalarından biri olan muhtarlarımızla yürütülen sıkı işbirliği ile istek, öneri ve görüşlerinizi yine en hızlı şekilde çözümleyip hizmete dönüştürüyor. Turhal MBS(Muhtarlar Bilgi Sistemi) muhtarlarımızın mahallerinin sorunlarını birinci elden öğrenmek için kurulmuştur. Muhtarlarımızın talepleri öncelikli olarak ele alınacak ve çözülecektir. Ya da takvimlendirilecek ve muhtarlarımıza bilgi verilecektir. Bu amaçla "Beyaz Masa Whatsapp Hattı'nda muhtarlarımız ile grup sohbeti oluşturulmuştur. Muhtarlarımız ise whatsapp grubu ile sorumlu personelimize mahallelerindeki sorunları anlık görüntüleme yaparak gönderebilecekler" diye konuştu.

HAFRİYAT YÖNETİM SİSTEMİ DEVREDE

Öte yandan, Turhal Belediyesi tarafından Hafriyat Yönetim Sistemi devreye girdi. Turhal'da inşaat ve yıkıntı atıklarını taşımak isteyen kişi ve kuruluşlara "Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Taşıma İzin Belgesi" verildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Turhal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Birimi tarafından hayata geçirilen "Hafriyat Yönetim Sistemi" kapsamında atık taşıma izin belgelerini veriyoruz. Taşıma izin belgesi ile kayıt dışı ve kaçak hafriyat atıklarının taşınmasının önüne geçmeyi hedefliyoruz. Yeni uygulamamız ile birlikte araçları uzaktan takip sistemi ile izleyeceğiz. Böylece Turhal'da kimse istediği yere hafriyat dökemeyecek" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, gerekli belgeleri tamamlayarak atık taşıma izin belgesi almaya hak kazanan kişi ve kuruluşlara izin belgelerini teslim etti.

Turhal Belediyesi’nde Yenilikler

Turhal Belediyesi’nde Yenilikler

Turhal Belediyesi’nde Yenilikler

Turhal Belediyesi’nde Yenilikler

Turhal Belediyesi’nde Yenilikler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim