• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Turgut: "Yol Konusunda Büyük Mesafe Katettik"

Turgut: "Yol Konusunda Büyük Mesafe Katettik"
Silifke'nin Kargıcak Mahallesi sakinleri ve Muhtar Ali Rıza Öztekin, geçtiğimiz aylarda Silifke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol çalışmalarından...

Silifke'nin Kargıcak Mahallesi sakinleri ve Muhtar Ali Rıza Öztekin, geçtiğimiz aylarda Silifke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a teşekkür etti.

Kargıcak Mahallesini ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler dileyen ve mahallenin yarım kalan eksikliklerini yerinde gören Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Bu teşekkürleriniz ve sıcak yaklaşımınız, bizlere güç ve motivasyon vermiştir. Belediye olarak var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Eskiden hizmet kurumlarına gittiklerinde ilk söylenen sözün "Bugün git, yarın gel" olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Ali Rıza Öztekin, "Silifke Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız hiç bir talebi geri çevirmedi. İmkanları dahilinde bütün imkanlarını seferber etti. Çok şükür birçok hizmetimizi de alarak mahallemizin birçok sorununu çözüme kavuşturduk. Eskiden arazi ve mahalle aralarındaki yollarımızın yoğun olduğu bölgeler çamurdan geçilmiyordu. Şimdi ise bizlere caddeleri andıran geniş yollar yapılıyor. Bizim için tüm imkanları seferber ediyorlar. Bizim belediyeden beklentimiz hizmettir, belediye de hizmet yapıyor. Çöplerimizi düzenli olarak topluyorlar, taziyelerimizde ve düğünlerimizde bulunuyorlar. Bizim yollarımızı yapan elemanlardan teknik ekibe kadar hepsine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

'Yol medeniyettir" sloganıyla hareket ederek 2016 yılı stratejik planlarını hazırladıklarını hatırlatan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise 2016 yılı sonu itibarıyla 88 mahallede birçok yol sorununun çözüme kavuşturulmuş olacağını ifade etti. Yazın tozdan ve kışın ise çamurdan girilmeyen sokakların artık tarihe karışacağını söyleyen Başkan Turgut, "Bütün mahallelerimize iyi niyetle hizmet vermek için çalışıyoruz. Bizim tek gayemiz var oda köylerden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizde yol sorunlarını çözmek. Çok şükür bu alanda da büyük mesafe katettik. 2014 ve 2015 yıllarında mahallelerimizde stabilize ve asfalt yolların yanı sıra 100 km civarında yeni yollar açtık. Artık vatandaşlarımız hem mahalle hem de arazi yollarında yaşadığı çileden kurtulmuş olacak" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim