• BIST 9942.91
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Turgut: "Vatandaşın Ayağına Gidip Sorunları Çözüyoruz"

Turgut: "Vatandaşın Ayağına Gidip Sorunları Çözüyoruz"
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Vatandaşımızın ayağına giderek, sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde dinleyip çözüme kavuşturmaya...

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Vatandaşımızın ayağına giderek, sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde dinleyip çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Belediye hizmetlerinde halkımızın veya muhtarlarımızın kapı kapı dolaşarak mağdur edilmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Haftanın belirli günlerini mahallelere ayırarak, başkan yardımcısı ve teknik ekibiyle birlikte mahalle mahalle ve hane hane dolaşan Belediye Başkan Dr. Mustafa Turgut'un bu sefer ki durağı Türkmenuşağı Mahallesi oldu.

Başkan Turgut'a mahalle gezisinde Başkan Yardımcısı Ömer Savar, Garaj Amiri Ali Şahin mahalle muhtarı Harun Kılbıyık ve vatandaşlar eşlik etti. Mahallede tespitlerde bulunan Başkan Turgut ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinlediler.

Başkanın mahalle ve ev ziyaretlerinden dolayı vatandaşın ayağına kadar gelmesinden mutlu olduklarını belirten Hanife Sümer, "Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemesi çok mutlu etti. Hizmetlerini bekliyoruz" diye konuştu.

Mahallelerinde stabilize yol bakımlarının önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Türkmenuşağı Mahallesi Muhtarı Harun Kılbıyık ise, "Mahallelerimizde acil yapılması gereken yollarımızı başkanımıza gösterdik. Kendisi de zaten mahalle mahalle gezerek bu sorunları ivedilikle çözmeye çalışıyor. İnşallah kısa sürede bu yollarımızı yapacak ve diğer eksikliklerimizi sırasıyla tamamlayacağız. Ziyaretinden dolayı ekibine ve kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Göreve geldiği günden buyana makamda oturmak yerinde mahalle mahalle kapı kapı dolaşarak vatandaşın sorunlarına ve taleplerine çözüm üretme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Turgut, "Biz, hizmetlerimizi makamdan değil vatandaşlarımızın arasından yürütüyoruz. Vatandaşımızın bize gelmesine, istekte bulunmasına gerek kalmadan biz vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Sorunları yerinde görüp, vatandaşlarımızın konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini dinlemek hizmetlerin hızlılığı ve verimliliği açısından oldukça yararlı oluyor. Türkmenuşağı Mahallemizde de tespitlerde bulunduk. İmkanlarımız ölçüsünde hizmetlerimizi tüm mahallelere yayıyoruz" dedi.

Turgut: "Vatandaşın Ayağına Gidip Sorunları Çözüyoruz"

Turgut: "Vatandaşın Ayağına Gidip Sorunları Çözüyoruz"

Turgut: "Vatandaşın Ayağına Gidip Sorunları Çözüyoruz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim