• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Tto En İyi 41 Oda Arasında

Tto En İyi 41 Oda Arasında
Torbalı Ticaret Odası (TTO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin 11. Dönem Akredite Belge Yenileme denetimlerini üstün performansla geçti.

Torbalı Ticaret Odası (TTO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin 11. Dönem Akredite Belge Yenileme denetimlerini üstün performansla geçti.

Torbalı Ticaret Odası (TTO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin 11. Dönem Akredite Belge Yenileme denetimlerini başarılı bir şekilde geçerek en başarılı 41 oda arasına girdi. Başarılı odalara ise belgeleri, TOBB binasında düzenlenen törenle verildi. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğindeki törene, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de katıldı. Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun, Meclis Başkanı Erkan Aksoy, Genel Sekreter Bahadır Yılmazer ve Akreditasyon Sorumlusu Semra Ispartalıoğlu da törende yerini alarak akredite belgelerini aldı.

TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, TOBB'un Türkiye'deki oda ve borsalara uyguladığı akreditasyon sisteminden başarılı bir şekilde geçmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Üye memnuniyetinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Olgun, "Torbalı iş dünyasının ihtiyaçlarına kaliteli çözümler sunarak, üyelerimizin beklentileri doğrultusunda başarılı hizmetleri hayata geçireceğiz. Torbalı Ticaret Odası olarak her zaman kalite çıtamızı yükseltmeye devam edeceğiz" dedi. Meclis Başkanı Erkan Aksoy da, "Üyelerimize dünya standartlarında bir hizmet vermek en büyük hedefimiz. Aldığımız akredite de bunun en büyük belgesidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız faaliyetler, bu belge ile taçlandı" diye konuştu.

AKREDİTASYON SİSTEMİ NEDİR?

Akreditasyon sistemi, Türk oda ve borsa sisteminin oda ve borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, oda-borsa sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi gibi amaçlarla gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim