• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Tsd Adana Şubesinde Nedim Çokseyrek Dönemi

Tsd Adana Şubesinde Nedim Çokseyrek Dönemi
Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Adana Şubesi olağan kongresi yapıldı.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Adana Şubesi olağan kongresi yapıldı. Eski Başkan Halis Kassap'ın aday olmadığı kongrede Nedim Çokseyrek'in başkanlığındaki yönetim kurulu göreve getirildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi olağan kongresi dernek bürosunda gerçekleştirildi. Genel Başkan Şükrü Boyraz'ın Divan Başkanlığını yaptığı genel kurulda Divan Başkan Yardımcılığını TSD Tarsus Şube Başkanı Ali Çelik, katip üyeliğini ise Hakan Kassap yaptı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği kongrenin açış konuşmasını yapan Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, engellilerin örgütlenmesinin önemine dikkat çekti. Evde oturarak hakların alınamayacağına dikkat çeken Boyraz, el ele, kol kola verilerek hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini anlattı. Okulların, toplu taşıma araçlarının ve diğer tüm sosyal alanların engellilere göre yapılması gerektiğini vurgulayan Boyraz, hükümetlerin ve yerel yönetimlerin de sosyal devlet anlayışı içerisinde sorumlu davranmalarının gerekliliğinin altını çizdi. Siyasilerin engelli, kadın ve çok politikalarını yeniden gözden geçirmesi gerektiğini söyleyen Boyraz, engellilerin kimseye muhtaç etmeden araç, gereç ve protezlerinin devlet tarafından sübvanse edilmesini istedi. Boyraz, engellilerin ailelerinin sırtında yük olmaktan çıkartılması için mutlaka iş verilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi eski Başkanı Halis Kassap da 15 yıllık başkanlık döneminde sakatların sorunlarının çözümü ve topluma kazandırılması için ekip arkadaşlarıyla birlikte bütün gücüyle çalıştıklarını söyledi. Halis Kassap, TSD Adana Şubesi olarak 2 bin 516 kişiye dünya çapında geçerli sertifikalı eğitim verdiklerini ifade etti. TSD'yi markalaştırarak kurumsallaştırdıklarını da anlatan Halis Kassap, yeni yönetime stratejik olarak gereken her türlü desteği vereceğini de vurguladı.

Başkan adayı İsmail Metin'in adaylıktan çekilmesinin ardından yapılan seçimlerde Nedim Çokseyrek Başkanlığındaki yönetim kurulu, oy birliği ile iş başına getirildi. Eski Başkan Halis Kassap da Onursal Başkan

Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi'nin yeni başkanı Nedim Çokseyrek yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte çıtayı daha yükseklere taşıyacaklarını söyledi.

Tsd Adana Şubesinde Nedim Çokseyrek Dönemi

Tsd Adana Şubesinde Nedim Çokseyrek Dönemi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim