• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Tredaş Alo 186 Çağrı Merkezine Büyük Yatırım

Tredaş Alo 186 Çağrı Merkezine Büyük Yatırım
Elektrik enerjisini kaliteli, yeterli ve sürekli vermek için özelleştirildiği 2012 yılından bugüne yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trakya Elektrik...

Elektrik enerjisini kaliteli, yeterli ve sürekli vermek için özelleştirildiği 2012 yılından bugüne yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için ALO 186 Çağrı Merkezi'ne büyük yatırım gerçekleştirdi.

TREDAŞ, Trakya Bölgesi'nde 20 bin kilometrekare alanda 300 bin direk, 20 bin kilometre hat, 10 bini aşkın trafo ile yaklaşık 2 milyon nüfusa sağlanan hizmet ile ilgili ALO 186 Çağrı Merkezi'nin teknoloji altyapısını güçlendirerek, müşteri odaklı, verimli, kaliteli ve doğru bir şekilde yönetilmesi için yatırımlarını sürdürüyor.

TREDAŞ, Çağrı Merkezi'ndeki bu yeni yapılanmada, müşteri odaklı yaklaşımını daha profesyonel yönetmek için Türkiye'nin en büyük ikinci çağrı merkezi olan tamamı Türk Telekom kuruluşu AssisTT ile çözüm ortaklığına gitti.

Bu çerçevede, TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer, AssisTT Genel Müdür Yardımcısı Gürcan Aladinli ile TREDAŞ ve AssissTT'in üst düzey yöneticilerinin katıldığı bir organizasyon düzenlendi.

"TÜRKİYE'DEKİ DİĞER DAĞITIM ŞİRKETLERİNE ÖRNEK OLACAK"

TREDAŞ Genel Müdürü Sezer, organizasyonda yaptığı konuşmada, genç ve heyecanlı bir ekip ile yola devam etmenin kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Bu çalışmanın şirketimize en üst seviyede hizmet edeceğine ve şirketimizin hedeflediği müşteri memnuniyetine taşıyacağına inanıyorum. Bu çalışma TREDAŞ için bir ilk olacak. TREDAŞ, Çağrı Merkezi'nde gerçekleştirdiği değişim ile Türkiye'deki diğer dağıtım şirketlerine örnek olacaktır" dedi.

Düzenlenen organizasyonda, yöneticiler tarafından pasta kesilirken, TREDAŞ tarafından Çağrı Merkezi personeline yönelik hediyeler verildi.

Organizasyona, TREDAŞ Bilgi Teknolojileri Direktörü Tamer Turgut, İşletmeler Direktörü Uğur Sönmez, İnsan Kaynakları Direktörü Serkan Öğren, Müşteriler Müdürü Serap Duran, İşletme Bakım Müdürü Emre Bilgi, Yazılım Geliştirme Müdürü Yavuz Altınışık, TREDAŞ Çağrı Merkezi Proje Yöneticisi Ali Tutçu ile AssisTT Operasyon Direktörü Ebru Demir ve AssisTT Satış Müdürü Meral Van Der Groaf da katıldı.

Tredaş Alo 186 Çağrı Merkezine Büyük Yatırım

Tredaş Alo 186 Çağrı Merkezine Büyük Yatırım

Tredaş Alo 186 Çağrı Merkezine Büyük Yatırım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim