• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Trafik polisleri, vatandaşı tekme tokat dövdü

Trafik polisleri, vatandaşı tekme tokat dövdü
İstanbul’da trafik polisleri ve çekici sürücüsü bir vatandaş sokak ortasında tekme tokat dövdü.

Polisin yumrukladığı vatandaşı, çekici sürücüsü yere düşürdü. Yerde tekmeledikleri şahsın üzerine tüküren polisler, vatandaşı sokak ortasında sürükledi. Dakikalarca dayak yiyen şahıs, polisten ölü taklidi yaparak kurtulduğunu söyledi. Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Cumartesi günü 23.30 sıralarında Bayrampaşa ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, polis ekipleri durdurdukları bir aracın içinde bulunanlara küfür etmeye başladı. Bu sırada aracın içinden inen Kenan Eroğlu (30) polis ekiplerinden kendisine küfür etmemesini isteyince tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine trafik polisleri ve çekici sürücüsü Kenan Eroğlu’na dakikalarca dayak attı. Yaşanan dayak dehşeti ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde polisin yumrukladığı bir şahsın çekici sürücüsü tarafından yere düşürüldüğü, yerde tekmelendiği, üzerine tükürüldüğü ve saçlarından tutularak sürüklendiği görülüyor. Polisin dakikalarca dayak attığı şahsı, sokak ortasında bırakarak gitmesi ise dikkat çekiyor.

“ARAÇTAN İNMEDEN SİLAH ATMAYA BAŞLADILAR”

Olayın ardından hastaneye kaldırılan Kenan Eroğlu’nun 8 gün iş göremez raporu aldığı öğrenildi. Yaşadığı korkuyu hala üzerinden atamayan Eroğlu, “Polis bizi durdurdu. Biz araçtan inmeden silah atmaya başladılar. Korkarak ne yapacağımızı şaşırdık. İleride durarak otomobilden indik. Pis küfürler ederek üzerimize geldi. Burada küfür etmemesini, karakola gitmemiz gerektiği söyledim. Bana ‘Özel şoförünmü var’ diyerek yumruk attı. Bu sırada çekici sürücüsü beni yere yatırdı. Kendimi korumaya aldım ve korkarak kapandım. Can alıcı bir şekilde vurmaya başladılar. Her tarafım çürük. Kaburgalarımda hasar var” dedi.

“SENİ ARABANIN ARKASINA BAĞLAYIP TUR ATTIRACAĞIM”

Çekici sürücüsünün kendisine, “Seni arabanın arkasına bağlayıp, tur attıracağım” dediğini ileri süren Eroğlu, “Hem polisler, hem çekici sürücüsü yerde tekmelediler. Beni çekicinin altına sokarak orada da dövdüler. Issız ve sessiz bir yer olduğu için korktum. Beni öldü sansınlar, bıraksınlar diye sessiz bir şekilde yattım. Arkadaşlarım kaçtılar. Suratıma tel örgülere vurdular. İyice kendimden geçtim. Ayıldığımda çekici sürücüsünün ceplerimi karıştırdığını gördüm. Polisin elinde silah vardı. Beni öldüreceklerinden korktum. Cebinden biber gazını çıkartarak üstüme sıktılar. Beni öldü sanıp bırakmaları için çok uğraştım. Ambulans geldi ve sonrasını hatırlamıyorum. Çok ağır küfürler ettiler. Onurum incindi. Korkudan ifade veremedim. Beynimde pıhtılaşma olduğunu söylediler. Canımdan şüphe ediyorum. Benim başıma bir iş gelirse o polis memurları sorumludur. Gerekli yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım” şeklinde konuştu.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim