• BIST 10086.01
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu: Beşiktaş'ın eski hocası imzayı atıyor!

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu: Beşiktaş'ın eski hocası imzayı atıyor!
Orhan Ak'ın istifası sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan son şampiyon Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip Beşiktaş'ın eski hocası ile masaya oturdu.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Son olarak deplasmanda Kasımpaşa'ya mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan bordo-mavili ekipte bir süredir belirsizlik yaşanan teknik direktör konusu netlik kazandı.

Bordo-mavili ekipte Ümraniyespor yenilgisi sonrasında Abdullah Avcı görevinden istifa ederken Avcı'nın istifası sonrasında ise Orhan Ak ile yola devam kararı alındı. Ancak Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü karşısında alınan yenilgi sonrasında Orhan Ak istifa ettiğini açıklarken Kasımpaşa karşılaşmasında Karadeniz ekibinin başında altyapı sorumlusu İhsan Derelioğlu yer aldı.

Sergen Yalçın ile masaya oturan Trabzonspor, başarılı teknik adamla gerçekleşen ilk görüşmeden olumlu sonuç alamadı. Bordo-mavili ekibin yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı.

FIRTINA BİLİC İLE MASAYA OTURDU

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekip 2013-15 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile masaya oturdu.

Karadeniz ekibinin son olarak İngiliz ekibi Watford'u çalıştıran Hırvat teknik adam ile ön görüşme gerçekleştirdiği belirtilirken başkan Ertuğrul Doğan'ın Bilic ile kısa süre içerisinde yüz yüze bir görüşme yapacağı kaydedildi. Doğan ile Bilic'in gerçekleştireceği görüşmenin olumlu sonuçlanması halinde Bilic'in Trabzonspor'a imza atması bekleniyor.

Beşiktaş, Bilic kararını verdi

2013-15 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Biliç, siyah-beyazlı ekibin başında 89 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 47 galibiyet 21 beraberlik ve 21 yenilgi aldı. Tecrübeli teknik adam Beşiktaş'ta 1.82 puan ortalaması yakaladı.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim