• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Trabzonspor'da yeni hedef!

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Milli ara sonrası takımına yeni hedefi gösterdi.
UEFA Avrupa Lig'inde ve Spor Toto Süper Lig'de 22 günde üst üste kritik maçlar oynayan Trabzonspor, zorlu virajda istediğini alarak hem Avrupa'da hemde ligde iddiasını sürdürdü. Söz konusu periyotta oynadığı 7 lig maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak, 13 puanla lider ile arasında 3 puan bulunan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Liginde ise averajla 4 puan ile 2. sırada yer aldı. Trabzonspor, milli ara sonrası yine benzer bir tablo ile karşı karşıya kalacak. Bordo-mavililer yine 220 günlük zaman diliminde 3 günde bir maç oynayacak ve Spor Toto Süper Lig ile UEFA Avrupa Lig'indeki kaderinin yol haritasını büyük bir ölçüde belirlemiş olacak.
 
MİLLİ ARADA GÜÇLENDİ
 
Trabzonspor, 1 Eylül'de deplasmanda oynadığı Akhisar Belediyespor'a 3-0 mağlup olmasının ardından lig'e verilen araya keyifsiz girmişti. Yapılan hataları ve eksikleri giderme noktasında büyük bir çalışma temposu içine giren Karadeniz ekibinde teknik direktör Mustafa Akçay ve ekibi alınan mağlubiyet sonrası analizler yaparak milli arada takımı iyi hazırladı ve sonrasında Karabükspor'u ve Kayserispor'u 1-0, Torku Konyaspor 2-0, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalırken, Apollon Limassol'u 2-1 ve Lazio ile 3-3 berabere kaldı.
 
YİNE 3 GÜNDE BİR 6 MAÇ OYNAYACAK
 
Trabzonspor, bir önceki milli arada olduğu gibi, A Milli Takımın Hollanda ile oynayacağı maç sonrası sahasında oynayacağı Sivasspor maçıyla birlikte kritik bir viraja girecek. Karadeniz ekibi sırasıyla 20 Ekim Pazar günü Sivasspor, 24 Ekim Perşembe Legia Warszaw, 28 Ekim Pazartesi Kasımpaşa, 3 Kasım Pazar Elazığspor, 7 Kasım Perşembe Legia Warszaw ve son olarak 10 Kasım Perşembe Gençlerbirliği maçıyla zorlu dönemi tamamlayarak araya girecek. İlk 22 günlük periyotu istediğini alarak tamamlayan Trabzonspor, hem takım üzerinde hem de yönetim üzerindeki baskıyı da azalttı. 22 günlük periyotta ise Karadeniz ekibi büyük ölçüde başarılı bir grafik çizip çizmeyeceği ortaya çıkacak. Yönetimin üstündeki baskı ise ya azalacak ya da artacak.
 
AKÇAY VE TAKIMI GÜVEN VERDİ
 
Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'u çalıştırarak başaralı bir grafik sergileyen teknik direktör Mustafa Akçay, bordo-mavili takımın başında güven vermeye devam ediyor. Son oynanan Lazio ve Fenerbahçe maçlarında ortaya konulan performans bordo-mavili camiayı mutlu ederken, Akçay ise yakalanan güven ortamının dağılmaması için işi sıkı tutuyor. Milli ara nedeniyle kadroda yer alan mevcut oyuncuların eksiklerini giderme noktasında çalışmalar yapan Akçay, son iki maçta oynanan futbol ve alınan saha sonuçlarıyla güven verdi.
 
BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ
 
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Sivasspor ve UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda Legia Warszwa ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu. Buna göre Sivasspor maçı biletleri ilk günü sadece taraftar kart sahiplerine, biletix internet sitesi ve gişelerinden, Legia maçı biletleri ise sadece biletix internet sitesinden satılmaya başladı. Legia maçı biletlerinin gişe satışına Sivasspor maçı sonrasında başlanacak.
 
SİVASSPOR MAÇI BİLET FİYATLARI:
 
Kale Arkası: 20 TL, Maraton 30 TL, Kapalı Kenar (A,D,E,H) 50 TL, Kapalı Orta (B,C,F,G) 60 TL, VIP: 150 TL, VIP Özel Sıra A ve B: 2 Bin TL, VIP Özel Sıra C-I 300 TL, Misafir Seyirci 30 TL olarak belirlendi.
 
LEGİA WARSZWA BELİT FİYATLARI:
 
Kale Arkası: 20 TL, Maraton 50 TL, Kapalı Kenar (A,D,E,H) 80 TL, Kapalı Orta (B,C,F,G) 100 TL, VIP: 250 TL, VIP Özel:750 TL, Misafir Seyirci 50 TL olarak belirlendi.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim